Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: BOX 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)358700 E-post till Svenska kyrkan i Lund Webbplats

Svenska kyrkan Lund

– ett större vi

Här finns det båda svala rum - och varm gemenskap.

Sommar i Lunds kyrkor

Vare sig du är inbiten lundabo eller besöker staden för första gången, finns det alltid något att uppleva i Lunds kyrkor. Tänd ett ljus, gå en guidad tur, sjung en psalm, lyssna på filmmusik, ät en våffla, pilgrimsvandra eller sätt dig bara ner och andas en stund. Här finns det båda svala rum - och varm gemenskap.

Kyrkan är öppen dagligen mellan kl. 9.00-16.00
och i samband med gudstjänster!

VÄLKOMNA!

Öppettider i Klosterkyrkan i sommar

Kyrkan är öppen dagligen mellan kl. 9.00-16.00 och i samband med gudstjänster! VÄLKOMNA!

Den 8 augusti öppnar vi äntligen upp kapellen för begravningsceremonier måndag-fredag igen.

Öppning av kapellen

Kyrkospel i Domkyrkan: Har du tid?

Tiden är inne för kyrkospelet. Ibland har vi all tid i världen och i nästa stund rusar den förbi. Detta välbekanta fenomen utforskas i årets kyrkospel i domkyrkan. Premiär 7 augusti 2016.

Vill du träffas i en konfirmandgrupp på vardagskvällar under terminen? Eller åker du hellre med på ett längre sommarläger? Med Svenska kyrkan i Lund finns det flera olika vägar till konfirmation, så att du kan välja den väg som passar dig bäst.

Konfirmation

Välkomna till sommarsamtal i Helgeands församling på onsdagskvällarna. Åtta gäster kommer att leda samtal om allt från missbruksproblem till det framtida Lund.

Sommarsamtal

Många går förbi utan att lägga märke till den. En del korsar den till och med utan att tänka på den. Men för de som en gång vandrat i labyrinten på Domkyrko­platsen betyder den något helt annat.

Vandra i labyrinten

Studieresor och konferenser utomlands med medarbetare i Svenska kyrkan

Att grupper av anställda, ideella och förtroendevalda medarbetare i Lunds pastorat gör studieresor och håller konferenser utomlands förekommer.