Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: BOX 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)358700 E-post till Svenska kyrkan i Lund Webbplats

Svenska kyrkan Lund

– ett större vi

Kyrkospel i Domkyrkan: Har du tid?

Tiden är inne för kyrkospelet. Ibland har vi all tid i världen och i nästa stund rusar den förbi. Detta välbekanta fenomen utforskas i årets kyrkospel i domkyrkan. Premiär 7 augusti 2016.

4 september 2016

Allt ljus på Klosterkyrkan

4 september 2016

Barnen har en central plats i vår församling. Vi välkomnar alla familjer, hur de än ser ut, till vår barn- och familjeverksamhet. I högmässan har barnen en naturlig plats och deltar på sina egna villkor. I barnens lek och glädje finns de första byggstenarna till den kristna kyrka vi är del av.

Barn och familj

Vill du träffas i en konfirmandgrupp på vardagskvällar under terminen? Eller åker du hellre med på ett längre sommarläger? Med Svenska kyrkan i Lund finns det flera olika vägar till konfirmation, så att du kan välja den väg som passar dig bäst.

Konfirmation

Tales of the unexpected av Roald Dahl

Läsecirkel på engelska

Tales of the unexpected av Roald Dahl

Nu börjar torsdagskvällarna igen i Allhelgona.

Torsdagskväll 1 september

Nu börjar torsdagskvällarna igen i Allhelgona.

Petergården är unik som församlingsgård.

Servering i Petersgården

Petergården är unik som församlingsgård. Husmor förser er med god hemlagad mat, bröd och kakor vid små och stora sammankomster.