Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan Lund

– ett större vi

När Jesus möter en människa så gör han inte problem av varifrån den kommer men är mycket intresserad av den människans framtid. Hur du levt är inte den viktiga frågan, utan hur du vill leva. Läs Anders Fackss tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Vi människor behöver formulera vår glädje, vår oro och våra rädslor. Vi behöver få jubla och rikta vår tacksamhet och glädje till Gud. Bönewebben gör våra böner synliga, både för oss själva och för andra.

Svenska kyrkans bönewebb