Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)358700 E-post till Svenska kyrkan i Lund Webbplats

Konfirmation

Vill du träffas i en konfirmandgrupp på vardagskvällar under terminen? Eller åker du hellre med på ett längre sommarläger? Med Svenska kyrkan i Lund finns det flera olika vägar till konfirmation, så att du kan välja den väg som passar dig bäst.

Funderar du också på livet?Om vart just du är på väg och för vem du är viktig.Kring glädjen och det som är svårt. Om att vara kär, kär, kär…Om längtan efter något bra och fint - och ensamheten.Delar du mycket med dina nära vänner och familj?

Jag funderar ofta på mitt liv. Livet som är på riktigt. Om det finns något större - en mening.Om det finns en Gud.Jag funderar på alla tankar och känslor jag bär varje dag.Och vad jag delar med andra. Under konfirmationstiden får du ställa många frågor om livet:Om döden, Gud, tron och kärleken. Och fundera över allt som är på riktigt och viktigt, tillsammans med andra.

Kom för att uppleva, leka och sjunga. Bli delaktig och bli tagen på allvar.
Det är värt tiden, så ta chansen.

Du behöver inte vara döpt eller kunna en massa grejer för att vara med i en konfirmandgrupp. Det enda som behövs är din nyfikenhet.

Olika typer av grupper

Läs mer om de olika grupperna under sidorna Terminstid och Sommartid en menyn här till vänster eller här nedan. För varje grupp finns information om vem du kontaktar för att anmäla dig.

Kolla också Facebooksidan Konfirmand i Lund och Instagramkontot Lundakonfirmand och sök med taggen #lundakonfirmand och upp konfirmandbilder från Lund och andra delar av Svenska kyrkan.

I maj 2016 skickades en broschyr med information om alla grupper till ungdomar i Lund födda 2002.

Terminsgrupper i Lund – hitta alla grupperna här

Sommargrupper i Lund – hitta alla grupperna här