Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Bli medlem

Vill du bli medlem i Svenska kyrkan? Här kan du läsa mer om hur du går till väga och vad medlemskapet innebär.

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst -och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör det möjligt!

Medlemmar får begravas i en kyrka, med präst och kyrkomusiker. För att vigas i en kyrka ska minst en av vigselparet vara medlem.

Här kan du läsa mer om vad medlemskapet innebär.

Här nedan kan du fylla i inträdesformuläret, spara det som pdf och e-posta till oss.

E-post: lundspastorat.exp@svenskakyrkan.se

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella