Foto: Madeleine Andersson

Sjukhuskyrkan

Oavsett om du är patient, närstående eller personal vill vi vara ett stöd, och finnas för dig när du behöver någon att tala med.

Rum för stillhet

I entréhallen på Skånes universitetssjukhus i Lund finns ett rum för stillhet, som är öppet för besök dygnet runt. Här kan du sitta ner en stund, lägga en snäcka i sand-karet eller skriva i förbönsboken.

När livet känns svårt

Många av oss möter stunder då livet känns tungt. För dig som är patient eller närstående finns vi här för att lyssna eller bara var en stund tillsammans med dig.

Vård för själen

Att som vårdpersonal hjälpa och stödja andra människor kräver att man ibland själv får tömma all den sorg och smärta som man kan möta. Någonstans där man kan ladda batterierna.

Kreativt skrivande

Hösten 2022 är alla som vill välkomna att delta under våra träffar för Kreativt skrivande.

Samtalsmottagning

Sjukhuskyrkan har en samtalsmottagning där du kan boka tid via mejl eller telefon