Välkommen till Svenska kyrkan i Kumla!

Gemenskap, närhet, värme och öppenhet. Ord som betyder mycket för var och en av oss och som präglar församlingslivet. Både i stunder av glädje och i sorg. Här finns mötesplatser för många men även rum för avskildhet. Du är varmt välkommen till Kumla, Hällabrottet, Ekeby och Hardemo!

Se sommarhälsningen från Kumla pastorat

Information med anledning av coronavirustet

Vill du ha roligt? Få nya erfarenheter och nya kompisar? Och samtidigt göra skillnad för vår miljö? Häng på och konfirmera dig hos Svenska kyrkan i Kumla 2020-2021! Vi har alternativ både för dig som vill vara med i en stor grupp (Maxi-konfa) och för dig som föredrar en mindre grupp (Mini-konfa).

Konfirmation i Kumla

Vill du göra skillnad med oss i höst?
Du kan garanterat bidra med något. Du som vill får plats.
Vår uppgift är att hitta det som du vill bidra med!

Bli ung volontär

Vill du göra skillnad med oss i höst? Du kan garanterat bidra med något. Du som vill får plats. Vår uppgift är att hitta det som du vill bidra med!

med tänkvärda ord för hjärta och knopp
och lätta rörelser för hjärta och kropp

Hjärtats promenad på Kumla kyrkogård

med tänkvärda ord för hjärta och knopp och lätta rörelser för hjärta och kropp

Stämningsfull musik under en vacker sommarkväll, det är något som många uppskattar och längtar till under hela året. För det är något extra härligt med Musik i sommarkväll.  Under hela sommaren bjuder vi in till sköna musikkvällar i våra älskade kyrkor. Du är varmt välkommen!

Musik i sommarkväll

Stämningsfull musik under en vacker sommarkväll, det är något som många uppskattar och längtar till under hela året. För det är något extra härligt med Musik i sommarkväll. Under hela sommaren bjuder vi in till sköna musikkvällar i våra älskade kyrkor. Du är varmt välkommen!

Sugen på sommarfika? Avkoppling i vackra omgivningar och en njutbar fikastund. Härligt är bara förnamnet.  Måndagar och onsdagar bakom Kumla församlingshem, kl.09:30-12:00. (15/6-12/8)

Sommarcafé utomhus

Sugen på sommarfika? Avkoppling i vackra omgivningar och en njutbar fikastund. Härligt är bara förnamnet. Måndagar och onsdagar bakom Kumla församlingshem, kl.09:30-12:00. (15/6-12/8)

Våra verksamheter