Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Välkommen till Svenska kyrkan i Kumla!

Gemenskap, närhet, värme och öppenhet. Ord som betyder mycket för var och en av oss och som präglar församlingslivet. Både i stunder av glädje och i sorg. Här finns mötesplatser för många men även rum för avskildhet. Du är varmt välkommen!

Boka dop på webben

Nyhet
Människor samlas för att njuta av fin musik, få tid till eftertanke och uppleva vackra kyrkorum. Du är varmt välkommen! Under hela sommaren bjuder vi in till sköna musikkvällar i våra älskade kyrkor.

Musik i sommarkväll

Nygräddade, varma och frasiga. Visst låter det smaskens? Välkommen att njuta av goda våfflor på sommarens våffelcafé i Hällabrottets kyrka!

Frasigt och nygräddat på våffelcaféet

Mån-ons kl.14:00-16:30, 1-24 juli.

Njutbart sommarcafé med sevärd utställning

Sugen på sommarfika? Avkoppling i vackra omgivningar med nybryggt kaffe och hembakat bröd. Härligt är bara förnamnet. Här finns också en sevärd utställning om "Hembygdsdräkter då och nu" samt vackra tavlor. Mån-ons kl.14:00-16:30, 1-24 juli.

Sista fredagen i augusti blir det ungdomsfest med bl.a. Silent Disco för Kumlas alla ungdomar från årskurs 7 till gymnasiet. Vi kickar igång ungdomsträffarna, konfirmation och en händelserik hösttermin, och vi gör det tillsammans. Du är väl med?

Ungdomskick-off

Vill du ha roligt? Få nya erfarenheter och nya kompisar?
roliga aktiviteter, gemenskap och en chans att ta reda på
vad som är viktigt i just ditt liv.

Konfirmation - en upplevelse du bär med dig

Vill du ha roligt? Få nya erfarenheter och nya kompisar? Häng på och konfirmera dig hos Svenska kyrkan i Kumla - välj Upplevelsekonfa eller Innebandykonfa! Vi ordnar även konfirmation för dig som går i särskola. Vi erbjuder läger, resor, roliga aktiviteter, gemenskap och en chans att ta reda på vad som är viktigt i just ditt liv.

Anmäl dig till en rolig sånghelg 21-22 september i Kumla med gospelentusiasterna Anki och Magnus Spångberg. Anmäl dig via anmälningsformuläret.

Sjung gospel med Spångbergs

Vi bryr oss om vad du tycker. Hjälp oss att utveckla vårt arbete. Vi vill göra det som är relevant för dig.

Vad tycker du?

Kumla pastorat samarbetar med studieförbundet