Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon: +46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Kumla!

Gemenskap, närhet, värme och öppenhet. Ord som betyder mycket för var och en av oss och som präglar församlingslivet. Både i stunder av glädje och i sorg. Här finns mötesplatser för många men även rum för avskildhet. Du är varmt välkommen!

Här hittar du allt som är på gång i våra kyrkor och församlingshem - gudstjänster, konserter, öppen förskola, kyrkdetektiverna och mycket mer!

På gång

Välkommen att kontakta oss! Pastorsexpeditionen med

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss! Pastorsexpeditionen med tillhörande flygelbyggnad ligger vackert belägen på Södra Kungsvägen 63 - alldeles i närheten av Kumla kyrka.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Kumla