Välkommen till Svenska kyrkan i Kumla!

Gemenskap, närhet, värme och öppenhet. Ord som betyder mycket för var och en av oss och som präglar församlingslivet. Både i stunder av glädje och i sorg. Här finns mötesplatser för många men även rum för avskildhet. Du är varmt välkommen!

Här hittar du allt som är på gång i våra kyrkor och församlingshem - gudstjänster, konserter, öppen förskola, kyrkdetektiverna och mycket mer!

Vad händer idag? Eller framöver?

Välkommen att kontakta oss! Pastorsexpeditionen med

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss! Pastorsexpeditionen med tillhörande flygelbyggnad ligger vackert belägen på Södra Kungsvägen 63 - alldeles i närheten av Kumla kyrka.

Skapande, sång och uteaktiviteter! En dag full av skoj och härlig gemenskap. Välkommen till sportlovsöppet i pastoratets olika församlingshem under vecka 8.

Häng med på sportlovsöppet

Välkommen på konsertorganist Ulla Olssons unika orgelkonsert med "Star Wars"-musik 24 februari.

Orgelkonsert i rymden - musik från Star Wars

Välkommen på konsert i vackra Ekeby kyrka, 3 mars. En musikalisk resa i Björn och Benny stora låtskatt.

Från Duvemåla till Vår sista dans

Lördag 10 mars är du välkommen till Kumla kyrka för en unik musikalisk upplevelse. Körer och instrumentalister framför musik ur verket "Stabat Mater" av Karl Jenkins.

Upplev Karl Jenkins verk "Stabat Mater"

Tankeväckande föreläsning för ungdomar och vuxna med Jonas Svensson, om orsaker och verkan i vårt beteende i den digitala världen. Hur påverkar din tid på sociala medier och framför spel din psykiska (o)hälsa?

Vad är "lagom" i en digital värld?

Många barnsaker som inte längre används kan komma andra till nytta? Välkommen att fynda och hitta något som du verkligen behöver. Den 7 april är det barnloppis i församlingshemmet. Kanske har du själv vill sälja?

Barnloppis i Kumla församlingshem

Välkommen, du som söker gemenskap och
ett socialt sammanhang och samtidigt har ett
intresse för fotboll.

Välkommen till Fotbollscafé

Välkommen, du som söker gemenskap och ett socialt sammanhang och samtidigt har ett intresse för fotboll.

En gravplats ska hållas i ordnat och värdigt skick. Om gravplasten är uppenbart vanvårdad kan gravplatsen förklaras förverkad.

Föreläggande om förverkade och vanvårdade gravplatser

Kumla pastorat samarbetar med studieförbundet