Konfirmation i Kumla

Vill du ha roligt? Få nya erfarenheter och nya kompisar? Och samtidigt göra skillnad för vår miljö? Häng på och konfirmera dig hos Svenska kyrkan i Kumla 2020-2021! Vi har alternativ både för dig som vill vara med i en stor grupp (Maxi-konfa) och för dig som föredrar en mindre grupp (Mini-konfa).

Anmäl dig här

Senaste dag för anmälan är 18 augusti 2020. (men missade du datumet kan du anmäla dig fram till och med söndag 23 aug)

Re:agera - tillsammans för en bättre miljö

Vi kommer tillsammans att se hur vi kan göra världen lite bättre, i smått och stort. Det är dessutom en chans att få snacka om tro och liv tillsammans med kompisar och vuxna. Att konfirmera sig är en chans att söka svar på vad som är viktigt i just ditt liv. Hoppas vi ses!

Här kan du läsa allt du behöver veta om konfirmation!  (länken leder till en sida på Svenska kyrkans nationella webbplats)

Maxi-konfa

Vi ses på söndagar (1 ggr/mån) mellan 10-17 och kommer ha flera miniläger, samt ett 3-dagarsläger i mars. Konfirmationen sker 15 maj, Kristi himmelsfärdshelgen, i Kumla kyrka

Mini-konfa

Vi ordnar även konfirmation för dig som hellre ses i en liten grupp (max 8 deltagare). Temat blir detsamma som för den stora gruppen. Vi kommer att ses på lördagar (1 ggr/mån), mellan 13-17. Det blir en övernattning, samt ett 3-dagarsläger 28-30 maj. Konfirmationen sker 13 juni, i Kumla kyrka.

Jag tycker det har varit mysigt och hade önskat att vi sågs oftare.

Konfirmand 19/20

Alla kan delta

Konfirmationstiden med alla träffar, upplevelser, lägerresor och konfirmation är kostnadsfri.

Infomöte i Kumla församlingshem

Vi berättar mer om upplägget för konfaträffarna på vårt första infomöte för konfirmander och vårdnadshavare.

• Maxi-konfa: 1 sept, kl.18-19
  • Mini-konfa: 25 aug, kl.18-19

Anmäl dig här

Re:agera - tillsammans för en bättre miljö

Fyll i fälten (*-markerade fält måste fyllas i) och klicka sedan på "Skicka in".

Vill du veta mer?

Kontakta gärna pedagog Ulrica Grafe på tfn 070-295 63 18 eller maila till ulrica.grafe@svenskakyrkan.se