Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Konfirmation - en upplevelse du bär med dig

Vill du ha roligt? Få nya erfarenheter och nya kompisar? Häng på och konfirmera dig hos Svenska kyrkan i Kumla - välj Upplevelsekonfa eller Innebandykonfa! Vi ordnar även konfirmation för dig som går i särskola. Vi erbjuder läger, resor, roliga aktiviteter, gemenskap och en chans att ta reda på vad som är viktigt i just ditt liv.

Att konfirmera sig är en unik möjlighet att få snacka om tro och liv tillsammans med kompisar och vuxna. Tillsammans med dig och andra gör vi konfirmationstiden så rolig som möjligt genom läger, resor och många andra aktiviteter.  Att konfirmera sig är en chans att söka svar på vad som är viktigt i just ditt liv. Hoppas vi ses!

Här kan du läsa allt du behöver veta om konfirmation!  (länken leder till en sida på Svenska kyrkans nationella webbplats)

Anmäl dig här

Fyll i fälten (*-markerade fält måste fyllas i) och klicka sedan på "Skicka in".

Vill du veta mer?

Kontakta gärna pedagog Ulrica Grafe på tfn 070-295 63 18 eller maila till ulrica.grafe@svenskakyrkan.se