Ekeby församling

Varmt välkommen till Ekeby församling! Vi är en mindre landsbygdsförsamling ca 2 mil söder om Örebro med god gemenskap och verksamheter för både stora och små.

Här får vi med barnets självklara rätt söka trygghet och vila. I Hans hus får vi hämta kraft och gemenskap i gudstjänst och bön.

Vi samverkar aktivt och gärna med bygdens föreningar och privata aktörer. En levande landsbygd är viktig och vi månar om att finnas till för församlingsborna oavsett om det bor i tätort eller med längs med vägar som leder in i skog eller ut på slätt.

Vi är stolta över vår vackra 1700-tals kyrka som inbjuder vigselpar och dopfamiljer till en härlig miljö. Men här finns också gott om hjärta för dig som söker sinnesro eller behöver sörja.

Välkommen att dela vår gemenskap!

Läs mer om Ekeby kyrka här

Se Ekeby kyrka i panorama vy