Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Konfirmation

Gospelkören Black Mission, Solist: Karin Perry, John Perry, körledare, Erland Sjunnesson, kapellmästare. Känslofyllda ballader blandas med hårdsvängande gospellåtar, handklapp och utlevelse. Kom och upplev en vårkonsert i gospelmusikens tecken.

The Flowers of the Springtime Allhelgonakyrkan 26 maj 16:00

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.

Vill du bli medlem?

Sjukhuskyrkan finns till för dig som är patient, närstående eller personal. Vi finns som stöd till anhöriga, ger själavård och erbjuder samtal.

Sjukhuskyrkan