Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Konfirmation

Nyskriven musikal av Lena Davidsson Sandberg och
Joachim Olsson med Elinebergskyrkans musikverkstad

Brobyggarna musikal Elinebergskyrkan 20/5 kl. 14:00

Nyskriven musikal av Lena Davidsson Sandberg och Joachim Olsson med Elinebergskyrkans musikverkstad och musikalensemble. I ett land långt borta bor släkterna Flugberg och Nässelgräs, också kallade de Stor-nästa och Storörade, på var sin sida om en flod. Sedan urminnes tider har släktena legat i konflikt med varandra.

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.

Vill du bli medlem?

Sjukhuskyrkan finns till för dig som är patient, närstående eller personal. Vi finns som stöd till anhöriga, ger själavård och erbjuder samtal.

Sjukhuskyrkan