Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings – och kulturmiljöer. Vi söker nu kyrkogårdsarbetare som kan vikariera under sommaren.

Kyrkogårdsarbetare sommarvikariat

Söndag 3/3, 10:00 och 18:00, Gustav Adolfs kyrka.

Kärlekens väg - musikal 3/3

Söndag 3/3, 10:00 och 18:00, Gustav Adolfs kyrka. Kärlekens väg är en musikal som utspelar sig i himlen. Vi får följa ängeln Gabriel och två blivande skyddsänglar under en av de mest laddade dagarna i i himlen - den dag då sonen väljer att lämna sin härlighet för att födas som människa på jorden. Det blir stor änglakör, änglaband och personalen i Gustav Adolfs församling med förstärkning spelar rollerna.