Barn i färggranna regnkläder plaskar i en vattenpöl.

Svenska kyrkan Helsingborg

Allt vad ni vill att människor ska göra för er ska ni också göra för dem.

Helsingborgarnas psalmer

Har du skrivit, eller skulle du vilja skriva en psalm? Du kan vara med i tävlingen Helsingborgarnas psalmer, där ditt bidrag kan vara ett av några vinnande bidrag som blir arrangerad och framförd på en konsert i juni 2022. Senast den 28/2 kan du lämna in bidrag.

Strömlöst i Mariakyrkan

Från den 17 - 30 januari byts el-centralen ut i S:ta Maria kyrka. Det innebär att strömmen i kyrkan kommer och går och periodvis kan det vara mörkt och tyst i kyrkan även under öppettider. El-centralbytet gör också att vi inte har lika många tider för kyrkliga handlingar den här tiden. Ni är naturligtvis välkomna in när det är öppet oavsett.

Kalender

I vår kalender hittar du den senaste informationen kring våra gudstjänster och verksamheter. Vi kan behöva ändra en verksamhet snabbt så håll utkik i kalendern.