Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Pastorsexpeditionen 21 november

Tisdagen 21 november kan vi inte göra bokningar på pastorsexpeditionen eftersom vi uppgraderar vårt datorsystem.

Den 26 november bjuder vi in dig till julstämning och adventsförberedelser i Allhelgonakyrkan på Råå. Kom in och värm dig i både kropp och själ.

Välkommen till oss under Julskyltningen på Råå

Fira advent hos någon som vet vad det handlar om :-) Den 2-3 december vill vi bjuda in dig till julstämning med levande julkrubba, julmarknad, körfest och gudstjänster.

Advent i Svenska kyrkan Helsingborg

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.

Vill du bli medlem?

Just nu söker vi Komminister i Raus församling, Driftschef Kyrkogård, Driftschef Teknik och Landskapsarkitekt för kyrkogårdsförvaltningen, samt en Fastighets/VVS-ingenjör till pastoratet. Vill du bli vår medarbetare?

Lediga tjänster

Din gåva sprider därmed dubbel glädje!

Swish for a wish

Inför julen 2017 tar vi emot bidrag till julgåvor genom swish. Pengarna används till presentkort som förmedlas via diakonin. Gåvan ska väcka glädje hos barnen som tar emot, men också ge glädje hos familjer med små eller inga möjligheter att köpa julklappar. Din gåva sprider därmed dubbel glädje!

Vi har kommit så långt som till årets näst sista Amos. Här får du möta några av våra diakoner i Helsingborg, läsa om  revansch och motgång men också hopp och livskraft. Tänd ett ljus, slå dig ner i soffan och välkommen in i Amos Helsingborg.

Amos Helsingborg

Vi har kommit så långt som till årets näst sista Amos. Här får du möta några av våra diakoner i Helsingborg, läsa om revansch och motgång men också hopp och livskraft. Tänd ett ljus, slå dig ner i soffan och välkommen in i Amos Helsingborg.