Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Söndag den 28/4 klockan 16:00 är du välkommen till Den Gode Herdens kyrka där Filbornakvartetten sjunger in våren. Höganäs manskör som skulle komma har fått förhinder, men ersätts av kvartetten som leds av Marianne Ivarsson.

Sjung in våren med Filbornakvartetten

Onsdag 24 april 18-19.30 arrangeras en konsertföreläsning med Helsingborgs vokalensemble och klimatforskare från Lunds universitet i S:ta Maria kyrka. Detta blir en levande essä där musik och forskning kompletterar och speglar varandra.

Allt vi lämnar och allt vi får

Nummer två av Helsingborg Amos är här. Detta nummers tema är klimat, och du får bland annat träffa Truls som brinner för att rädda frukt, och prästen Astrid som plastfastar. Glad påsk!

Amos Helsingborg

Från och med måndag den 15/4 fram till midsommar kommer S:ta Anna kyrka att vara utan sina kyrkklockor på grund av renovering. Vill ni höra klockringningen är ni välkomna in på gudstjänsten där vi har en inspelad klockringning så länge.

Inga kyrkklockor i S:ta Anna kyrka