Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Pastorsexpeditionen och växeln är stängd följande datum:
- 22 november

Svenska kyrkan i Helsingborg har ett stort utbud av konserter och gudstjänster av hög kvalité. Här hittar du vad som är på gång inom det närmaste.

Konserter och körer

Den 21 oktober är vi från Svenska kyrkan på plats på Helsingborgs bröllopsmässa. Prata med oss om kyrklig vigsel, titta in i några av våra kyrkor eller varför inte boka in din vigsel direkt på plats? Vi ses på Sundspärlan kl. 11-17.

Träffa oss på bröllopsmässan

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.

Vill du bli medlem?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Vill du veta vilka personppgifter som finns om dig kontakta vårt dataskyddsombud.

Personuppgifter i Svenska kyrkan Helsingborg