Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Svenska kyrkan Helsingborg

Det blir en fullspäckad musikhöst i Svenska kyrkan Helsingborg. September inleds med jazzhelg, i oktober kan du höra Tomas di Leva och i november firas det mässa med Kents musik. Detta och mycket mer kan du läsa om i höstens konsertprogram.

Höstens konsertprogram ute nu

Nu kan du läsa höstens första nummer av Amos, nummer 4 i år.Temat är ansvar, uppdrag och uppstart. Och varför inte starta upp hösten med att läsa om Anna som mötte Gud genom yogan.

Amos Helsingborg

Vi vill hjälpa människor att hitta rastplatser och trygghet. Vi vill skapa nyfikenhet och framtidshopp, och bygga tillit och samarbete över gränserna. Här kan du läsa mer om oss som arbetsgivare.

Jobba hos oss

Svenska kyrkan förvaltar stiftelser som skänkts eller testamenterats av privatpersoner. Här får du veta mer vad som gäller för dig som vill söka pengar ur de stiftelser som finns inom Svenska kyrkan Helsingborg.

Till dig som vill ansöka om bidrag från stiftelser.

Det finns många olika aktiviteter hos oss för dig som är barn eller dig som är vuxen tillsammans med ditt barn. Här finns programmet för barn och familj under hösten 2017. Klicka för att ladda ner en pdf med programmet.

Barn och familj hösten 2017

Här hittar du vårt program för Gemenskap och samtal om tro och liv. Aktiviteter och verksamheter för vuxna, Gudstjänster, diakoni, mötesplatser och mycket mer. Här kan du ladda ner en pdf med programmet.

Aktiviteter vuxna hösten 2017

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.

Vill du bli medlem?

Nu är den nya ekonomibyggnaden vid Raus kyrka klar. Garage, verkstad, tvätthall och laddningsstation i ett.

Ny ekonomibyggnad klar för inflyttning

Svenska kyrkan Helsingborg engagerar sig i flera internationella projekt. Vi är en del i den världsvida kyrkan och delar ansvar för människor som behöver hjälp.

Internationellt arbete