Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Just nu har vi lite tekniska problem i vår växeltelefon. Vi felsöker och hoppas att det snart ska vara löst.

Konserten Roman möter Händel 29/9 i S:ta Maria kyrka är tyvärr inställd. Vi beklagar detta och hoppas kunna ge denna konsert vid ett senare tillfälle.

Roman möter Händel 29/9 INSTÄLLD

Nu är det åter dags för ett nytt, fullspäckat konsertprogram. Hämta det i någon av våra kyrkor eller ladda ner det här.

Ladda ner höstens och vinterns konsertprogram