Barn i färggranna regnkläder plaskar i en vattenpöl.

Svenska kyrkan Helsingborg

Allt vad ni vill att människor ska göra för er ska ni också göra för dem.

Musikprogram julen 2021

Ta del av julens alla konserter, musikandakter och gudstjänster i musikprogrammet för julen 2021.

Levande julkrubba 28/11

Söndagen 28 november, klockan 15:00 - 17:30 (varje hel och halvtimme, sista föreställningen börjar klockan 17:00), utanför S:ta Maria kyrka. Fri entré. På första advent kan du se julevangeliet live och du får träffa Maria, Josef, Jesusbarnet, herdarna, värdshusvärden, de vise männen, änglakören och ängeln.

Kalender

I vår kalender hittar du den senaste informationen kring våra gudstjänster och verksamheter. Vi kan behöva ändra en verksamhet snabbt så håll utkik i kalendern.

H22

Sommaren 2022 bjuder Helsingborg in hela världen till en färgsprakande innovationsshow genom H22 City Expo. Och Svenska kyrkan Helsingborg är självklart där. Med fokus på framtiden - barn och unga - deras rätt till framtidstro, värdefull gemenskap och utveckling tar vi sikte på, inte bara sommaren 2022, utan hela livet.

Närbild på föräldrar med bebis i dopdräkt. De håller en psalmbok framför sig.

Vill du bli medlem?

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.