Svenska kyrkan Helsingborg

Allt vad ni vill att människan ska göra för er ska ni också göra för dem.

WHO klassar sedan 11 mars 2020 corona-virusets spridning som en pandemi. Det betyder att Svenska kyrkan Helsingborg, liksom samhället i övrigt, får göra förändringar i sin verksamhet. Här får du aktuell information kring detta.

Aktuell information angående Corona

Välkommen till vägkyrkan Raus kyrka, en medeltida kyrka från 1100-talet, vackert beläget vid Råån. Öppen för visning 6 juli - 26 juli, måndag-fredag samt söndag kl. 13-17.

Vägkyrka

KALENDER

I vår kalender hittar du den senaste informationen kring våra gudstjänster och verksamheter. Vi kan behöva ändra en verksamhet snabbt så håll utkik i kalendern.