Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Under onsdagen den 22 maj är kyrkokansliet och pastorsexpeditionen stängd. Välkommen åter igen på torsdag den 23 maj då vi har öppet som vanligt.

Under 2019 kommer en rad olika renoveringsprojekt att pågå i S:ta Maria kyrka. Verksamheten kommer att vara öppen som vanligt, men det kan vara vissa begränsningar att komma fram runt kyrkan.

Renovering av S:ta Maria kyrka

Från och med måndag den 15/4 fram till midsommar kommer S:ta Anna kyrka att vara utan sina kyrkklockor på grund av renovering. Vill ni höra klockringningen är ni välkomna in på gudstjänsten där vi har en inspelad klockringning så länge.

Inga kyrkklockor i S:ta Anna kyrka