Other languages with Google Translate

Kontakt

Gärsnäs församling Besöks- och postadress: Kyrkans hus, Storgatan 6, 27261 Gärsnäs Telefon: +46(414)63900 E-post till Gärsnäs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gärsnäs församling

Församlingen sträcker sig från Ö Vemmerlöv i norr till Skillinge i söder, från Hannas i väster till Tommarp i öster.

Tisdagen den 13 mars påbörjas avverkning av granskog på Ö Hoby 35:1. När det arbetet är avklarat kommer nyplantering av tall att ske på platsen.

Bild: Gerd Roos

I april kommer vi att gallra bok och ek på marken som gränsar till naturreservatet Borrby backar. Du ser området då du kör upp vid scoutstugan och precis lämnar byn. Området ligger på båda sidor om vägen. Efter gallring kommer flisning att ske.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS