Gärsnäs församling

Kontakt

Gärsnäs församling Besöksadress: Kyrkans Hus, Storgatan 6, 27261 Gärsnäs Telefon: +46(414)63900 E-post till Gärsnäs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gärsnäs församling

Församlingen sträcker sig från Ö Vemmerlöv i norr till Skillinge i söder, från Hannas i väster till Tommarp i öster.

Musikgudstjänst kl 16 "Från advent till trettondedag” Sisselakören med solister & instrumentalister präst Eva Asp

6 januari Ö Hoby kyrka

Söndagen den 14 januari kl 14 Ö Hoby kyrka blir det Musikgudstjänst med Sveriges dragspelsklubb. Kyrkoherde Eva Asp leder gudstjänstern.

Musikgudstjänst med dragspel

Vi kommer fortlöpande att lägga ut information om vad som händer angående tornet.

Information angående Borrby kyrkas torn

Här kan du läsa om studiebesöken som gjordes under visitationen m m

Material från biskopsvisitationen

Här kan du läsa om studiebesöken som gjordes under visitationen m m

Här får du en kort introduktion till kommande söndag/helgdag i kyrkan, samt de texter som vi läser.

Kyrkans år - söndagens texter