Gärsnäs församling

Kontakt

Gärsnäs församling Besöksadress: Kyrkans Hus, Storgatan 6, 27261 Gärsnäs Telefon: +46(414)63900 E-post till Gärsnäs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gärsnäs församling

Församlingen sträcker sig från Ö Vemmerlöv i norr till Skillinge i söder, från Hannas i väster till Tommarp i öster.

Knittes sagoteater kommer och spelar "Doris blir detektiv" - efter teatern blir det pyssel och sedan grillar vi korv.

Dockteater 22 juni kl 10 Stiby församlingshem

På midsommarafton 23 juni samlas vi till midsommarfest.

Midsommarfest Borrby prästgårdspark

På midsommarafton 23 juni samlas vi till midsommarfest. Kl 9 kläs stången, kl 13 startar firandet - dans kring stången till dragspel - uppvisning av Österlens folkdansgille. Medtag fikakorg och något att sitta på.

Vi kommer fortlöpande att lägga ut information om vad som händer angående tornet.

Information angående Borrby kyrkas torn

Torsdagen den 29 juni kl 18 i Borrby församlingshem bjuder vi in till möte angående kyrkans torn och vad som händer. Kom och ställ dina frågor!

Informationsmöte

Här får du en kort introduktion till kommande söndag/helgdag i kyrkan, samt de texter som vi läser.

Kyrkans år - söndagens texter