Gärsnäs församling

Kontakt

Gärsnäs församling Besöksadress: Kyrkans Hus, Storgatan 6, 27261 Gärsnäs Telefon: +46(414)63900 E-post till Gärsnäs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gärsnäs församling

Församlingen sträcker sig från Ö Vemmerlöv i norr till Skillinge i söder, från Hannas i väster till Tommarp i öster.

Vi kommer fortlöpande att lägga ut information om vad som händer angående tornet.

Information angående Borrby kyrkas torn

Här kan du läsa om studiebesöken som gjordes under visitationen m m

Material från biskopsvisitationen

Här kan du läsa om studiebesöken som gjordes under visitationen m m

För vuxna

Här finns mötesplatser på dagtid och kvällstid - mitt  i veckan och på helgen. Läs mer om "Röster på trons himmel", Heliga danser, Café Gärsnäs, Tisdagsträffar, Bibliska figurer m m. Vi hoppas här finns något för dig!

Här får du en kort introduktion till kommande söndag/helgdag i kyrkan, samt de texter som vi läser.

Kyrkans år - söndagens texter