För barn och barnfamiljer

Vi erbjuder flera mötesplatser för barn - och barnfamiljer varje vecka. I Borrby är vi i prästgården eller i församlingshemmet, i Hammenhög i församlingshemmet och i Gärsnäs hittar du oss i Stiby församlingshem. Höstterminen börjar vecka 37, 2019.

Vi erbjuder:

För de allra minsta:
Babycafé med rytmik
  - vuxen med barn 0-1 år. Torsdagar kl 9.30-11.30 i Stiby församlingshem. Ledare är Ingrid Dahlström & Henrik Esping.

Minikyrkis för barn tillsammans med vuxen 0-6 år
fri lek, pyssel, fika och sångstund.
Måndagar kl 9.30-11.30 i Hammenhögs församlingshem ledare Majvi Danielsson och Görel Nilsson.
Fredagar kl 9.30-11.30 Stiby församlingshem med rytmik. Ledare Henrik Esping och Ingrid Dahlström.

För 4-5åringar:
Kyrkans Barntimme
tisdagar kl 8-10.45 i Hammenhögs församlingshem. Ledare  Majvi Danielsson och Görel Nilsson 0414-63 915.