För barn och barnfamiljer

Vi erbjuder flera mötesplatser för barn - och barnfamiljer varje vecka. I Borrby är vi i församlingshemmet, i Hammenhög i församlingshemmet och i Gärsnäs hittar du oss i Stiby församlingshem.

Vi erbjuder:

Minikyrkis
Vuxen med barn 0-6 år. Fri lek, pyssel, fika. Måndagar 09:30-11:30 i Hammenhögs församlingshem. Ledare: Majvi Danielsson

Babycafé och minikyrkis med rytmik
Vuxen med barn 0-6 år. Fri lek, rytmik anpassad efter barnens utveckling, pyssel och fika. Fredagar 09:30-11:30 i Stiby församlingshem. Ledare: Henrik Esping och Ingrid Dahlström

För 4-5åringar:
Kyrkans Barntimme
tisdagar kl 8-10.45 i Hammenhögs församlingshem. Ledare  Majvi Danielsson och Görel Nilsson 0414-63 915.