Other languages with Google Translate

Svenska kyrkans forskningsenhet

Svenska kyrkans forskningsenhet

Välkommen till Svenska kyrkans forskningsenhet. Enheten arbetar i nära samverkan med universitet och högskolor i Sverige och internationellt. Vi förser Svenska kyrkan med underlag för teologisk och strategisk reflektion över sin identitet och omvärld.

SVENSKA KYRKANS FORSKNINGSENHET PÅ FACEBOOK

På Facebook kan du följa med och delta i diskussionerna om forskning inom en mängd olika områden. Gruppen är öppen för alla intresserade. Välkommen!

Aktuella forskningsprojekt:

Våra aktuella forskningsprojekt behandlar allt från barn och teologi, bibelsyn och könsrollsfrågor till religionsmöten och ateism. Under varje projekt hittar du också kontaktuppgifter till forskarna.