Välkommen till EDA-KÖLA PASTORAT

Pastoratet inkluderar Eda, Köla & Järnskog-Skillingmarks församlingar. Här ligger även tätorterna Charlottenberg, Åmotfors och Koppom.

Livesändningar

Här visar vi gudstjänster/andakter direkt från våra kyrkor

Samtal & själavård

en unik möjlighet

Nya KYRKNYTT ute nu!!!

Gå in under det blå menyfältet högst upp och läs!!!

Våra kyrkogårdar

Eda-Köla pastorat har fyra kyrkogårdar som ligger i anslutning till församlingskyrkorna.

Barnens bästa bibel

Biskop Sörens nya bibel för hela familjen

Regnbågsnyckeln i Eda-Köla pastorat

för en öppen & inkluderande kyrka

Covid 19

information

Pastorsexpedition

Pastoratets expedition ligger i Köla Församlingshem.

Kyrkogårdsexpedition

Information om gravplatser, skötsel, avgifter mm

Dopet

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? I dopet berättas om Guds kärlek till varje människa och om en gemenskap över hela världen genom Kristus.

Vigsel

Att gifta sig är en av livets viktigaste och gladaste händelser och i vigselgudstjänsten får ni bekräfta er kärlek till varandra inför Gud! Ni får som brudpar Guds välsignelse över ert äktenskap och detta blir också juridiskt registrerat.

Begravning

Om du förlorar en människa som står dig nära, behöver du ta hand om dig och få tid att sörja. Men kanske är det inte nog med sorgen. Kanske är du den som ansvarar för allt det praktiska – att berätta för andra, att beställa en kista och att ordna med begravningen?

Pojke står på en soptipp och håller i en trasig boll.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Kyrkans SOS

Känns livet svårt? Vill du prata med en medmänniska? Då är du välkommen att skriva till SOS-brevlådan och/eller ringa till Jourtelefonen!

Nyfiken i en strut

Biskop Sören Dalevi svarar på frågor om allt som berör - från Gud, livet, döden och kärlek till förlåtelse.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.