Mötesplatser

Mötesplatser: Det är gott att få träffas… och möjligheterna är många!

Under september – maj erbjuds olika träffar över hela kommunen. Titta alltid i predikoturen i Arvika Nyheter, Nya Wermlandstidningen eller Värmlands Folkblad för aktuell information eller i kalendariet på pastoratets hemsida.

·         Kyrkans Hus Charlottenberg: Förmiddagsträff tisdag kl 12.00 en g/månad (Anna-Carin Lövgren). Ernas SoppKök fredagar kl 12.00 varje vecka. Bibelsamtal torsdag eftermiddag en-två ggr/månad (Günter Hölscher). I Kyrkans Hus träffas också körer, konfirmander, skolungdomar på onsdag eftermiddag, kommunens beroendegrupp förmiddagar måndag-torsdag och AA.

·         Solbacken och Petersborg i Charlottenberg. Andakter en g/månad kl 11.30 på tisdagar.

·         Nolby församlingshem: konfirmander.

·         Åmotfors kyrka har förmiddagsträff tisdag kl 12.00 en gång/månad. Körträningar för Spirit Singers.

·         Träffpunkten, Älvgården Åmotfors: Andakter var 14:e dag kl 14.30 tisdagar.

·         Köla församlingshem: KölaTimmen var 14:e dag kl 11.00 på torsdagar (Jan-Åke Svensson), körträningar för Köla kyrkokör och Köla Manskör.

·         Järnskogs församlingshem: Jârnskestônna tisdagar kl 11.00 en g/månad (Harry Mattsson), konfirmander, kyrklig syförening och körträningar för Järnskog-Skillingmark kyrkokör.

·         Hiernegården, Koppom andakter med servering tisdag kl 14.45 (oftast) en gång/månad

·         Bruksgården: körträning och kyrklig syförening utöver lokala caféer mm.

Anna-Carin Lövgren tel 0571-13307

Erna Jansson tel 0571-209 18