Other languages with Google Translate

Kontakt

Välkomna till Lugnås-Ullervads pastorat Besöks- och postadress: Pastorsexpeditionen, 54273 Mariestad Telefon: +46(501)35181 E-post till Välkomna till Lugnås-Ullervads pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkomna till Lugnås-Ullervads pastorat

Församlingsafton om SKUT

Torsdagen 25 oktober kl 19 i Pastoratsgården

Göran Sagen kommer och berättar om Skut. Han är ordförande i rådet för Svenska kyrkan i utlandet i Skara stift.

Han har lång erfarenhet av utlandstjänst bl.a som bataljonpräst i FN, sjömanspräst i Narvik ambassadpräst i Grekland. vidare chef för fjällkyrkan i Sälen/Tandådalen, naturligtvis även församlingstjänster i Skara stift. göran kommer att ge personliga  glimtar från SKUT-Svenska kyrkan i utlandets världsvida verksamhet i tal och bild.

Lugnås församlings Skutombud ordnar med lotterier och förtäring.