Other languages with Google Translate

Ljunits församling

Välkommen!

till våra gudstjänster. Tid och plats hittar du i vår kalender nedan eller på vår Facebooksida!

Kyrkorna är öppna

Dagligen kl 9-16 under tiden maj-september med undantag för Sjörups gamla kyrka som endast är öppen juni-augusti.
(Var vänlig visa hänsyn vid gudstjänster och förrättningar!)
VÄLKOMMEN!

Kyrkis - Musiklek - Söndagskyrkis
Terminsstart vecka 36, mer information hittar du under fliken ”Barn och familj”!

Söndagen den 29 september

Avtackar vi vikarierande komminister Siv Jonasson och tar emot ny komminister Staffan Svensson i mässan i Vallösa kyrka kl 10.30.

Efteråt åker vi till Skårby församlingshem där vi äter gemensam lunch och fortsätter firandet.
OBS! Föranmälan till lunchen krävs. Anmäl till församlingsexpeditionen senast onsdag den 18 september på tfn 0411-672 60 eller
Epost    ljunits.forsamling@svenskakyrkan.se
OBS! Glöm inte ange antal och eventuella allergier!

Hjärtligt välkomna!