Ljunits församling

viktig information!

Vi befinner oss just nu i en tid av oro. Coronaviruset har rört runt i vår värld och konsekvenserna är många. Samtidigt sker det stora ansträngningar för att komma till rätta med både spridning och dess konsekvenser. Våra myndigheter och politiker gör såklart sitt yttersta för att utföra ett gott arbete.

Just nu förespråkar man ifrån detta håll att begränsa tillfällena då vi möts, allt för att stoppa/få en mer kontrollerad spridning. För att detta ska fungera så är det lämpligt att vi alla samarbetar. Därför har vi valt att från och med denna vecka ställa in alla våra verksamheter till och med den 19 april.
Undantaget gudstjänster(som sker utan nattvard), andakter i fastan (ingen soppa efteråt) och kyrkliga handlingar såsom dop, begravning och vigslar. Därtill finns alltid präster för samtal. När vi möts i dessa sammanhang undviker vi både att omfamna varandra och att ta i hand - allt med omsorg om varandra.

Vid förändringar återkommer vi med information via vår hemsida och Facebook.
(Detta meddelande uppdateras 2020-03-18)

I stilla tillit till Guds omsorg / Mårten Schuman, kyrkoherde

Söndagen den 5 april
Palmsöndagen

Gudstjänst i Skårby  kyrka kl 10.30
Dagens tema är ”Vägen till korset”

Präst: Staffan   Musiker: Anna-Maria

(Tyvärr är Söndagskyrkis och Påskspelet inställt).