Other languages with Google Translate

Församlingshem

Skårby församlingshem mitt i byn

I den ombyggda skolan mitt i Skårby finns församlingshemmet, med expeditionslokaler och stora ljusa rum med möjlighet för många olika möten.

Två dagar i veckan välkomnar huset barn i sällskap med vuxen till Kyrkis, några gånger per termin fylls huset av främst vuxna som lyssnar på föreläsning eller äter soppa tillsammans. Inför jul möts alla generationer till AdventEvent. Och mycket annat...

Under hela året dukas här upp till både dopkalas, födelsedagsfester och minnesstunder.

Du får gärna hyra våra lokaler: stora salen, lilla salen och vårt fullutrustade kök med porslin och glas till 100 kuvert. Hör av dig till expeditionen för mer information.

Helen Rosdahl

Ljunits församling