En vitkalkad 1830-talskyrka. Fotad i motljus. Ett träd till höger i bild.
Foto: John Fahlnaes

I livets alla faser finns kyrkan vid din sida, alltid beredd att skapa möten mellan människor – och mellan Gud och människan. Det är genom att mötas vi blir hela. Vi är alltid beredda att dela såväl glädje och sorg med dig – vi och Gud. Allt i livet ryms här, i din kyrka.

Aktuellt just nu

Mammakväll i Prästgården 27/9

Välkommen till en kväll för mammor i Prästgården i Landvetter, där vi samtalar och umgås. Vi äter något lättare och därefter har vi ett program.

Rikedom och Rik inför Gud, 26/9

Projektkören sjunger sånger som utforskar vad rikedom är, och vilka olika sorters rikedom det finns i livet. Musik från olika musikaler såsom ”Spelman på taket” och ”Kristina från Duvemåla”, blandade med finstämda körsånger.

Mmm... Musik, Massage, Meditation, 26/9

Vår diakon Ulrika håller en inledande meditation/avslappning. Därefter spelar vår musiker Annamaria meditativ musik under det att den som vill får en stunds skön axel/nackmassage av (OBS! Begränsat antal) proffsmassörer. Alla vuxna hälsas varmt välkomna!

Kvinnor läser bibeln

Välkommen du som är kvinna till en stunds kreativ och meditativ bibelläsning tillsammans. Vi läser Bibeln inte enbart för att få mer kunskap, utan för att förvandlas. Inga förkunskaper nödvändiga.

Nyhetsportalen

Kika in i vår online-tidning. Här berättar vi vår story. Reportage och notiser, långt och kort, högt och lågt. Välkommen att läsa mer om vad som händer i pastoratet.

Gå till nyhetsportalen

Aktuellt - hela Svenska kyrkan

På våra olika portalsidor hittar du vad du söker

Alla sociala medier på ett ställe!

Vi har sociala kanaler för alla: ungdom, vuxen, konfirmander, kyrkogårdarna... Här kan du se alla flöden på ett och samma ställe.

Alla våra flöden i sociala medier på ett ställe

TV-sända gudstjänster hos SVT

Varje söndag kan du se gudstjänster på svtplay.se. Perfekt när du inte har möjlighet att gå till kyrkan.

Gå till svtplay.se/gudstjanst

Bloggportalen

Massor av spännande bloggar på ett och samma ställe.

Gå till blogg.svenskakyrkan.se

Appar och andra bra tjänster från kyrkan