Tre utklippta pappersfigurer som gör high five.
Foto: Shutterstock Billion Photos

Vuxen

Din kyrka är så mycket mer än våra vanliga gudstjänster. Vi erbjuder ett rikt utbud av "vardagsverksamheter" för vuxna. Det är dels verksamheter som utgör mötesplatser för oss människor, ett sätt att träffas på, men också kvällar eller kurser som vill ge kunskap och fördjupning i kristen tro och allmänmänskliga frågor.

Varje vecka träffas vuxna i kyrkans många olika verksamheter. Vi söker varandras sällskap för att vi vill prata, lära och finna vänskap. Det är lätt att komma till kyrkan. Alla är välkomna och faktum är att man finner alla slags människor här. Kyrkan erbjuder en öppenhet och en trygghet som har blivit en sällsynt lyxvara i vår tid. Här får alla tid att prata och lyssna, vara aktiva eller vila, lära eller lära ut. Tvåtusen år har gått sen Jesus vandrade på vår jord, men fortfarande är kyrkan den mötesplats där människor kan mötas på lika villkor och känna uppskattning för någonting så enkelt som att finna en medmänniska.

På dom här sidorna kan du läsa om alla våra verksamheter för vuxna. Tveka inte att ta kontakt med oss via telefon eller e-post om du vill veta någonting mer. Framför allt vill vi uppmuntra dig att delta. Kom, känn, påverka och upplev. Ta din kyrka i besittning och bestäm vad vi skall göra i framtiden.

Varmt välkommen!

Mohinga från Burma, soppa med ingefära, nudlar och tofu.
Matstylist och kock: Malin Broman

Andakt & Soppa

Hjärtligt välkommen att komma till våra församlingshem på Soppa & Andakt! Här får vi vi tillsammans avnjuta både gemenskap, mat, ibland musik och få ny kunskap. En måltid med mening för endast 40 kronor.

Marcus Bengtsson