Foto: Maria Björk

Vad gör vi på Landvetter kyrkogård just nu?

Ta del av vad som händer på Landvetter kyrkogård just nu. Sidan uppdateras regelbundet.

Visst är det härligt när vårsolen lyser! Det städas på kyrkogården genom att vinterns grus sopas upp, buskar beskärs och en massa annat.

Från v.12 börjar vi ta bort granris och krans på våra skötselgravar. Tar du bort själv så lägg gärna på anvisad plats.

Vattnet sättas på i början av april när vädret så tillåter.

8/4 kommer våra efterlängtade penséer som ska vara färdigplanterade på våra skötselgravar till första maj. Det är både småblommiga och storblommiga penséer i olika färger inköpta från Lilla Hults AB i Ängelholm.

Ännu en fyrkant med askgravplatser kommer att byggas längre fram i vår/försommar. Vi ber om ursäkt men hoppas på förståelse att platsen kommer se rörig ut under arbetet.

För mer info kontakta Maria Björk: 0704-107128