Foto: Maria Björk

Vad gör vi på Landvetter kyrkogård just nu?

Ta del av vad som händer på Landvetter kyrkogård just nu. Sidan uppdateras regelbundet.

Hösten är här och då är det tid för våra höstsysslor på kyrkogården. Från den 3 oktober kommer vi börja ta upp sommarblommorna. Granris och krans kommer till oss den 25 oktober och börjar då läggas ut på de skötselgravar som beställt för att vara klart till allhelgonahelgen.

Förutom detta så är det mycket lövhantering. Tänk på att det inte gör något om det ligger kvar lite löv. Gräsmattor och planteringar mår bra av lite löv då näringen går tillbaka till jorden och det gynnar dessutom den biologiska mångfalden.

En av våra återlämnade gravar har blivit hem för våra sandbin. Om du har en sandyta hemma som du ser hål i så har du fått sandbin boende hos dig.

Arbetet fortsätter också med vår ”Livsstig”, en form av tankestig liknande Landningsbanorna i Härryda.

För mer info kontakta Maria Björk: 0704-107128