Kyrkans öppna förskola i Landvetter

En mötesplats med mycket värme där både föräldrar och barn får växa.

Använder ni napp eller tumme? Hur ska ni göra när det blir dags för barnomsorg? Vilka barnböcker tycker ni om att läsa i er familj? Kyrkans öppna förskola är en öppen verksamhet dit du och ditt barn kommer de gånger du kan och vill.

En möjlighet för barn och vuxna att få några mysiga stunder varje vecka. Fasta punkter varje gång är sångstund och fika. Vid fikabordet finns möjlighet att utbyta tankar med andra föräldrar. Mycket varmt välkomna hälsar Barn- och familjeteamet.

Kyrkans öppna förskola kommer att fortsätta vara ute vid Prästgården & Farmor Lillys äventyrsskog hela sommarperioden.

Öppettider för sommaren 2021, v. 24-27 samt v. 34 är:

Måndag, onsdag & fredag 10-14.

Måndag: Sommarrytmik 10:40.

Onsdag: Sångstund 10:40.

Fredag: Sommargympa 10:40 och sedan tänder vi grillen, var och en tar själv med vad man vill grilla.

Vi följer FHM rekommendationer.

Farmor Lillys äventyrsskog är alltid öppen, så välkommen att leka där hela sommaren!

Tvillingträffar HT 2021

Vi planerar för att träffa er tvillingfamiljer

Lördagen den 11 september 10-14 samt

Måndagen den 1 november 10-14

Mer info och anmälningsdatum kommer under vecka 33.

Våra sociala kanaler

Instagram: @kyrkansoppnaforskolalandvetter
Facebook: För närvarande "Sköna Barntimmar i Landvetter Härryda pastorat", men en ändring till "kyrkansoppnaforskolalandvetter" är begärd hos Facebook.

Välkommen till baby-/barnrytmik!

Nu är anmälan öppen för höstterminen 2021, med start vecka 35!

Varje termin bjuder Kyrkans öppna förskola in till rytmikkurser i Landvetter församlingshem. Dessa riktar sig till barn från 4 månader till 3 år. Vi har både åldersanpassade grupper och syskongrupper att erbjuda.

Vi arbetar mestadels utifrån Nyanzen och Diana Molltuns material och tankar. Läs mer på www.nyanzen.se

Musik och rörelse är redskap som ger ditt barn stimulans och leder till motorisk, och senare även språklig utveckling. En fantastisk möjlighet för ditt barn och dig som förälder att komma varandra nära.

Välkommen med din intresseanmälan!

• För föräldrar som är medlemmar i Svenska kyrkan är rytmiken kostnadsfri.
  • Övriga betalar 500:- för ett barn och 600:- för en hel familj.

Anmälan och frågor

• Fyll i anmälningsformuläret som du kommer till genom att klicka här
  • Personuppgifterna behandlas enligt pastoratets personuppgiftspolicy.
  • Begränsat antal platser, först till kvarn.
  • Kontakta Elin Björk om du har frågor om rytmiken.

Varmt välkommen!

Elin Björk