Kyrkans öppna förskola i Landvetter

En mötesplats med mycket värme där både föräldrar och barn får växa.

Använder ni napp eller tumme? Hur ska ni göra när det blir dags för barnomsorg? Vilka barnböcker tycker ni om att läsa i er familj? Kyrkans öppna förskola är en öppen verksamhet dit du och ditt barn kommer de gånger du kan och vill.

En möjlighet för barn och vuxna att få några mysiga stunder varje vecka. Fasta punkter varje gång är sångstund och fika. Vid fikabordet finns möjlighet att utbyta tankar med andra föräldrar. Mycket varmt välkomna hälsar Barn- och familjeteamet.

Under rådande omständigheter kan inte Öppna förskolan ha öppet som vanligt. Mer information om Öppna förskolans öppethållande kommer inom kort.

Tvillingträffar VT 2021

Måndagen den 17 maj 10-14
Denna gången är vi utomhus i Farmor Lillys äventyrsskog. Medtag egen matsäck. Vi bjuder på kaffe o kaka. Grillmöjlighet finns.

Våra sociala kanaler

Instagram: @kyrkansoppnaforskolalandvetter
Facebook: För närvarande "Sköna Barntimmar i Landvetter Härryda pastorat", men en ändring till "kyrkansoppnaforskolalandvetter" är begärd hos Facebook.

Välkommen till baby-/barnrytmik!

Nu är anmälan öppen för höstterminen 2021, med start vecka 35!

Varje termin bjuder Kyrkans öppna förskola in till rytmikkurser i Landvetter församlingshem. Dessa riktar sig till barn från 4 månader till 3 år. Vi har både åldersanpassade grupper och syskongrupper att erbjuda.

Vi arbetar mestadels utifrån Nyanzen och Diana Molltuns material och tankar. Läs mer på www.nyanzen.se

Musik och rörelse är redskap som ger ditt barn stimulans och leder till motorisk, och senare även språklig utveckling. En fantastisk möjlighet för ditt barn och dig som förälder att komma varandra nära.

Välkommen med din intresseanmälan!

• För föräldrar som är medlemmar i Svenska kyrkan är rytmiken kostnadsfri.
  • Övriga betalar 500:- för ett barn och 600:- för en hel familj.

Anmälan och frågor

• Fyll i anmälningsformuläret som du kommer till genom att klicka här
  • Personuppgifterna behandlas enligt pastoratets personuppgiftspolicy.
  • Begränsat antal platser, först till kvarn.
  • Kontakta Elin Björk om du har frågor om rytmiken.

Varmt välkommen!

Elin Björk