Åtvids församling

Kontakt

Åtvids församling Besöksadress: Kammarbovägen 1, 59731 Åtvidaberg Postadress: Box 165, 59724 Åtvidaberg Telefon: +46(120)29930 E-post till Åtvids församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Åtvids församling

Funderar du på att konfirmeras? Då är du inte ensam!

Konfirmand 2016-2017

Funderar du på att konfirmeras? Då är du inte ensam! Förra året var det nästan 30 000 som konfirmerades i Sverige och det lär bli minst lika många i år! Det viktigaste med konfirmationen är du!

Linköpings stift och biskop Martin Modéus bjuder in till stor stiftsfest i Vadstena, lördagen 17 september.

Välkommen till stiftsfesten

Vi söker gravrättsinnehavare för ett antal gravar på våra kyrkogårdar i Åtvids församling.

Viktig information från Kyrkogårdsförvaltningen

Åtvids församling söker kyrkoherde

Gudstjänsten är en plats för vårt gemensamma möte med Gud. Kyrkans gudstjänst präglas både av sin långa 1000-åriga tradition och av förnyelse och nya former. Gudstjänsten är en plats för gemenskap, Gudsnärvaro, mångfald och växande.

Gudstjänst

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper !

Barn och familj

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper !

Musiken kan i gudstjänster, förrättningar och konserter på sitt speciella tonspråk förmedla närvaron av en andlig dimension.

Musik och körer

I Svenska kyrkan döps både barn, ungdomar och vuxna. Genom att döpas i Svenska kyrkans ordning tillhör den döpte Svenska kyrkan och är en del av den kristna kyrkan i hela världen.

Dop

Nu kan du enkelt betala och skänka gåvor till Åtvids församling via föjande swish-nummer

Swish