Åtvids församling

Kontakt

Åtvids församling Besöksadress: Kammarbovägen 1, 59731 Åtvidaberg Postadress: Box 165, 59724 Åtvidaberg Telefon: +46(120)29930 E-post till Åtvids församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Åtvids församling

Vår församlings vision är:

En kristen gemenskap fylld av tro, hopp och kärlek.

Kalender

Klicka på kalenderikonen uppe i högra hörnet eller gå till kalender längst ner på den här sidan, för att se alla våra gudstjänster och aktiviteter.

Skapelsen – livet vi fått, ansvar och möjligheter

Biskop Martin föreläser i Åtvids församlingsgård

Skapelsen – livet vi fått, ansvar och möjligheter Välkommen på föreläsning med Biskop Martin Modéus i Åtvids församlingsgård onsdagen den 28 februari kl. 19 – 21, fika från kl. 18.45.

Kyrkogårdsförvaltningen i Åtvids församling söker
säsongsarbetare för säsongen 2018

Vi söker säsongsarbetare

Kyrkogårdsförvaltningen i Åtvids församling söker säsongsarbetare för säsongen 2018

Även i sommar har du chansen att ingå i vårt härliga gäng som håller öppet i Åtvids Stora kyrka under veckorna 25-31.

Sommarjobb 2018

Nu söker kyrkogårdsförvaltningen sommarjobbare för två perioder under sommaren 2018.

Sommarjobba på kyrkogårdsförvaltningen

Tisdagar kl. 18.30-19.00 i Åtvids Gamla kyrka.                         Enkel mässa med ljuständning och stilla musik
varje tisdag hela våren. Start 16 januari.

Kom till ro

Tisdagar kl. 18.30-19.00 i Åtvids Gamla kyrka. Enkel mässa med ljuständning och stilla musik varje tisdag hela våren. Start 16 januari.

Nu startar vi upp en ny termin med många tillfällen till trevliga och roliga möten i våra grupper och aktiviteter.

Träffas i Åtvids församling

Miniorer och Juniorer i Åtvid.

Miniorer och Juniorer

Miniorer och Juniorer i Åtvid. Vi leker, pysslar, provar friluftsliv, har andakt, sjunger och gör en massa annat kul.

Vi i Åtvids församling vill erbjuda barnen i Åtvidaberg en skön start på dagen.
Start V4.

Frukost i kyrkan. En bra start på dagen!

Vi i Åtvids församling vill erbjuda barnen i Åtvidaberg en skön start på dagen. Därför så har vi tagit initiativet att bjuda på en schysst frukost en dag i veckan. 07.30-08.00 på torsdagar är det frukost i församlingsgårdens källare för dej som går i mellan- och högstadiet samt gymnasiet. Start V4.

Lär dig spela i grupp

Ungdomsmusikgrupp

Lär dig spela i grupp

Öppna förskolan i Åtvids församling är en samlingsplats för barn 0-6 år i sällskap med vuxen.

Välkommen till Öppna förskolan!

Välkommen till soppluncher i Åtvids församlingsgård.

Sopplunch i Åtvids församlingsgård

Välkommen till soppluncher i Åtvids församlingsgård.

Ett avslappnat sätt att umgås

Stickcafé

Ett avslappnat sätt att umgås

Gudstjänsten är en plats för vårt gemensamma möte med Gud. Kyrkans gudstjänst präglas både av sin långa 1000-åriga tradition och av förnyelse och nya former. Gudstjänsten är en plats för gemenskap, Gudsnärvaro, mångfald och växande.

Gudstjänst

Startar i Åtvid 13 februari

Alpha - grundkurs i kristen tro

Startar i Åtvid 13 februari

I Åtvids församling finns det nio kyrkogårdar.

Våra kyrkogårdar

I Åtvids församling finns det nio kyrkogårdar.

Nu kan du enkelt betala och skänka gåvor till Åtvids församling via föjande swish-nummer

Swish

Aktuellt från Åtvids församling