Åtvids församling

Kontakt

Åtvids församling Besöksadress: Kammarbovägen 1, 59731 Åtvidaberg Postadress: Box 165, 59724 Åtvidaberg Telefon: +46(120)29930 E-post till Åtvids församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Åtvids församling

Vårkonsert 29 maj kl. 18.00

Vårkonsert 31 maj kl. 18.30

Välkommen till Åtvids Gamla kyrka

Gudstjänsten är en plats för vårt gemensamma möte med Gud. Kyrkans gudstjänst präglas både av sin långa 1000-åriga tradition och av förnyelse och nya former. Gudstjänsten är en plats för gemenskap, Gudsnärvaro, mångfald och växande.

Gudstjänst

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper !

Barn och familj

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper !

Musiken kan i gudstjänster, förrättningar och konserter på sitt speciella tonspråk förmedla närvaron av en andlig dimension.

Musik och körer

I Svenska kyrkan döps både barn, ungdomar och vuxna. Genom att döpas i Svenska kyrkans ordning tillhör den döpte Svenska kyrkan och är en del av den kristna kyrkan i hela världen.

Dop

Nu kan du enkelt betala och skänka gåvor till Åtvids församling via föjande swish-nummer

Swish