Konfirmand

Tillsammans funderar vi på livet, kärlek, vänner, döden, sorg, glädje, ondska och tro.

Det finns många anledningar att bli konfirmand!

Träffa nya kompisar

...eller lära känna dem du tror att du redan känner på ett nytt sätt. Konfirmandtiden ger möjlighet att fundera tillsammans med andra. För att våga prata om viktiga saker behöver du känna dig hemma och trygg i konfirmandgruppen. Därför försöker vi som är ledare se till att alla lär känna varandra och behandlar varandra med respekt.

Tid att fundera

Kärleken? Vänskap? Svek? Förlåtelse? Gud? Jesus? Tro?  Döden? Och vad är egentligen meningen med livet? När du är konfirmand finns möjlighet att prata om och fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag – liv och död, glädje och sorg, kärlek, rädsla och ensamhet.

 

Du är välkommen vare sig du tror, tvivlar eller bara är nyfiken.

En vet inte förrän en har prövat!

Konfirmandgrupper 2020-2021

Tisdagsgruppen & Onsdagsgruppen startar i september

Du är välkommen som du är. Vi träffas tisdag eller onsdag varannan vecka för att ta reda på mer om hur livet är. Diskussioner, lek och allvar blandas. Under året får du veta vad kristen tro innebär och att man faktiskt kan prata med Gud. Under året kommer vi att åka på läger och göra en resa tillsammans.

 

Sommarkonfa startar första advent

Du är välkommen som du är. Vi startar första advent, men träffas mest på sommaren. Under vårterminen träffas vi ca en söndag i månaden och de två första veckorna på sommarlovet, då kommer vi också att åka på läger. Vi varvar samtal med studiebesök, lekar, bad och andra sommaraktiviteter.

Sista anmälan senast söndagen den 6 september.

Anmäl dig här

Eller kontakta

Emelie Hjerth

Emelie Hjerth

Åtvids församling

Komminister

Mer om Emelie Hjerth

Konfirmandansvarig, Präst