Other languages with Google Translate

Kontakt

Vänersborg och Väne-Ryrs församling Besöksadress: Kungsgatan 23, 46233 Vänersborg Postadress: Box 283, 46223 Vänersborg Telefon: +46(521)265500 E-post till Vänersborg och Väne-Ryrs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vänersborg och Väne-Ryrs församling

En del av ditt liv
Bild: Leif Helldin
Våga vara förälder 23/10 kl. 18.18 Equmeniakyrkan Vänersborg
Granris och krans till Allhelgonahelgen? Beställ på 0521-26 55 00
Ostadiga gravstenar, klicka på bilden för att läsa mer!

Begränsad åtkomlighet på Kapellkyrkogården

I samband med lastbilstrafik för en månad sedan ”rasade” två brunnar ihop och behöver därför repareras.

Detta arbete har nu påbörjats och det har då visat sig att rötter har trängt in i ledningarna så att dessa också behöver bytas, det blir alltså ett oplanerat stort arbete.

Kapellkyrkogården kommer att vara svåråtkomlig för biltrafik en tid framöver, dock minst till torsdag 18 oktober. Därefter kommer det att dröja ytterligare innan asfalten kan lagas.

Det aktuella området har spärrats av och kyrkogården utgör i övringt ingen fara för besökare.

Kyrkogårdsverksamheten i Vänersborg och Väne-Ryrs församling

Retreat en dag i stillhet och tystnad, 24 november, kl 9-18
Läs månadsbladet på webben!
Frukostträff Melodikrysset Kyrkans Hus lördagar 9.30 Frukosten kostar 30 kr Välkomna!
Nu kan du använda "Kyrkguiden" i din mobil eller surfplatta!