Vänersborg och Väne-Ryrs församling

En del av ditt liv
Foto: Leif Helldin
Lördagsmusik  Vänersborgs kyrka 9 mars kl. 12.00                    Vokalensemblen Rosamunda under ledning av Carina Alfredsson Musik från folkvisa till jazzinspirerat  Välkommen!
Barnens Katedral Söndag 17 mars kl. 17.00 Onsjökyrkan.                   Claes Björndahl Dragetbarnen Kyrkfika  Välkomna!
Retreat en dag i stillhet och tystnad Onsjökyrkan 16 mars kl 9-18  Klicka på bilden för all läsa mer och anmäla dig!
Klicka på bilden för att läsa mer och anmäla dig!
Klicka på bilden för att läsa mer och söka tjänsten!
 Välkommen att vara med i BIBELGRUPPEN    Här nedan följer våra planerade samlingar  under våren 2024.  Vi studerar Johannes-evangeliet med hjälp av biskop Bo Giertz’ kommentarer.  Vi träffas följande  tisdagar i Kyrkans Hus, Kungsgatan 23  6 februari, 20 februari,  2 mars, 19 mars, 2 april, 16 april, 7 maj och 21 maj. kl. 17.00. - 19.00.   Ingen föranmälan Ingen kursavgift Bara kom!  Fika 20 kr (smörgås och kaffe) Ledare: Komminister Sannie Christensen
Klicka på bilden för att läsa mer och anmäla dig!
Klicka på bilden för att öppna foldern.
Bild på aktuellt månadsblad

Prenumerera på månadsbladet

Här kan du anmäla dig för en prenumerations på Månadsbladet i digitalt format. Fyll i formuläret som du kommer till när du klickar på knappen här nedan så missar du inte när ett nytt kommer ut.

Prenumerera på Månadsbladet
symbolbild på datahacker

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Klicka här för att läsa mer...

När du besöker expeditionen i Kyrkans Hus

Ring på dörrklockan så kommer vi och öppnar.

Våra expeditionstider: må, ti, to och fr 9.30-12.00, onsdagar 15.00-17.00

Övrig tid efter överenskommelse.

Kontakt tas via telefon 0521 – 26 55 00 eller via mejl till vanersborg.pastorat@svenskakyrkan.se

Välkommen

Om du vill hjälpa de flyktingar, från Ukraina, som kommit till Vänersborg kan du swisha till 123 245 05 00 och stödja församlingens arbete med flyktingar, ange ”Ukraina” på betalningen.

Om du vill hjälpa Ukraina på plats kan du swisha till 900 12 23 ange AKUT i meddelandefältet och skänka pengar direkt till ACT.

Tack för din gåva

Klicka på bilden för att komma till församlingens Youtube kanal.
Bild på karta över Sverige.

webbkarta.agrando.se

Här söker man bl.a på namn, församling, födelse– och eller dödsår,  gravsättningsdatum.
Sökresultat visas sedan upp på en karta över kyrkogården där aktuell grav är markerad.

Klicka här för att komma till webbkartan.

Nu kan du använda "Kyrkguiden" i din mobil eller surfplatta!