Foto: Stocksnap

Svenska kyrkan i Toarp

Välkommen till Svenska kyrkan i Dannike, Gånghester, Ljushult/Aplared, Målsryd, Rångedala, Toarp/Dalsjöfors och Äspered I gemenskap med Gud och med varandra.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas det gudstjänster i kyrkorna runt om i Toarps församling. Du är alltid välkommen!

Sommartider på Pastorsexpeditionen

Under perioden 27 juni - 5 augusti är det ändrade öppettider.

KyrkBladet

Läs senaste numret här.

Jobba med oss

Lediga tjänster i Toarps församling

Säkerhetskontroll av gravstenar 2022-2023

Först ut är Ljushult och Dannike.

Mötesplats Stationsvägen

En plats för möten, kreativitet och fördjupning! Vi finns på Stationsvägen 2, Dalsjöfors. Alla välkomna!

Konfirmation 2022-2023

Att vara konfirmand innebär att du tillsammans med kompisar och ledare, lär dig mer om Gud och vad kristen tro handlar om. Vi kommer bl.a leka lekar, åka på läger, fira gudstjänst, fundera på livsfrågor och mycket annat roligt. Du behöver inte kalla dig kristen för att vara konfirmand – att ha en nyfikenhet på livet och hur man kan tänka och tro räcker långt.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

En man står med en insamlingsbössa som någon lägger en gåva i.

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Vi lever alla under samma himmel. Vi har alla samma rättigheter. Var med i kampen för varje människas rätt till ett värdigt liv.

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.

Appen Kyrkguiden

Med Svenska kyrkans app Kyrkguiden kan du hitta till kyrkorna med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa.

Take me to school!

Projekt i Bulgarien Se gärna filmerna!

En röd vallmo växer bland sönderslagen bråte.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Det var första gången hon kom till kyrkan. Första gången nånsin. 59 år gammal. Det kändes konstigt, lite som att hon svek farsan som hade hatat kyrkan. Läs Tankar inför helgen med prästen Maria Bergius.

Bli medlem

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt i flera hundra år och det kommer vi fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Utgivningsbevis

• Databasens namn: Svenska kyrkan Toarps församling, www.svenskakyrkan.se/toarp