Svenska kyrkan i Toarp

Välkommen till alla sammanhang i Toarps församling. Svenska kyrkan finns i Dannike, Gånghester, Ljushult/Aplared, Målsryd, Rångedala, Toarp/Dalsjöfors och Äspered "I gemenskap med Gud och med varandra."

Franciskusdagen 4 oktober

En kväll för dig och ditt husdjur på Mötesplats Stationsvägen. Välsignelse av husdjur, gemenskap, kanelbullar och mycket mer.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas det gudstjänster i kyrkorna runt om i Toarps församling. Du är alltid välkommen!

Det händer i kyrkan

I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner och prova på något nytt. Ta en titt för att se om något passar just dig, dina barn eller barnbarn.

Mötesplats Stationsvägen

En plats för möten, kreativitet och fördjupning! Vi finns på Stationsvägen 2, Dalsjöfors. Alla välkomna!

En kvinnlig diakon och en man sitter ner och samtalar.

Drop-In samtal och stöd

Torsdagar kl 9.00-11.00 är du välkommen in att prata med församlingens två diakoner en stund om din livssituation över en kopp kaffe.

Nyhet! Filling Station

Bön, lovsång, förkunnelse och personlig förbön. Startar tisdag 5 september 18.00 i Gånghester kyrka därefter varannan vecka (jämna veckor).

Samtal och stöd

Behöver du någon att prata med? Kanske är det något som krånglar i livet eller som du inte får någon rätsida på.

Take Me to School

BAM-projekt i Bulgarien

En kirurg med munskydd i ansiktet.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån söndagens texter

"Vad som blev uppenbart i detta cancerkaos, var hur full världen var av Guds änglar i människokostym. En strid ström av människor hörde av sig, människor som bad för dem, som ställde upp med snöskottning, skjutsningar, att handla och så vidare." Läs tankar inför helgen.

Bli medlem

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt i flera hundra år och det kommer vi fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Utgivningsbevis

  • Databasens namn: Svenska kyrkan Toarps församling, www.svenskakyrkan.se/toarp
  • Tillhandahållare: Toarps församling
  • Ansvarig utgivare: Fredric Svensäter, Kyrkoherde