Detalj kyrkan
Foto: Peter Henriksson

Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Råneå församling och kyrkoherde Kimmo Sulila vill skicka en ljushälsning med hopp om att lysa upp i en tid då mörkret faller i naturen, det skymmer ute samtidigt som det är ett ovanligt och allvarligt läge i världen och Sverige. Kimmo skickar med en önskan om att vi alla ändå får fira en fin adventstid.

Församlingsexpeditionens ingång till vänster

Församlingsexpeditionen

Under dessa tider, för att skydda både dig och oss för smittspridning, håller församlingsexpeditionen stängt tillsvidare. Vi tar Ditt ärende via telefon under våra öppettider på tel 0924-57751 Måndag kl 10-12, Tisdag kl 10-12, Onsdag kl 13-15 och Torsdag kl 10-12. Fredag stängt. Övrig tid 0924-577 50. Varmt välkomna att kontakta oss!

Du är alltid välkommen att höra av dig om du känner dig orolig, uttråkad, ledsen, vill prata med någon eller behöver hjälp. Vi finns här, tillsammans är vi starka och tillsammans tar vi oss igenom denna ovanliga tid.  Du är inte ensam.

Du är inte ensam

Tillsammans kan vi hjälpa varandra genom en tid som inte liknar något vi tidigare varit med om. Vi kan sprida omtanke och värme människor emellan - men på avstånd. Ringa ett telefonsamtal till någon som är ensam. Hjälpa någon att handla eller hämta ut varor från apoteket. Du är alltid välkommen att höra av dig om du känner dig orolig, uttråkad, ledsen, vill prata med någon eller behöver hjälp. Vi finns här, tillsammans är vi starka och tillsammans tar vi oss igenom denna ovanliga tid. Du är inte ensam.

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. GDPR gäller från och med 25 maj 2018.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter