Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Präst: Lena Malm och musiker: Aaron Sunstein. Välkommen!

Söndagsmässa söndag 24 februari kl 11.00 i Råneå kyrka

Präst: Lena Malm och musiker: Aaron Sunstein. Välkommen!

Möt vår nye kyrkoherde Kimmo Sulila. Filmen "Gränser" kommer att visas . Välkommen!

Dagträff tisdag 26 februari kl 12.00 i församlingsgården

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem