Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Präst: Lars Gustavsson, musiker: Aaron Sunstein, församlingspedag: Bodil Andersson Mellergård och Kristina Vesterberg. Invigning av ”Barnens altare”, ett lekaltare utrustat med prästens arbetsredskap mm. Fika i kyrkan efter gudstjänsten. Välkommen!

Gudstjänst för stora och små med invigning av Barnens altare söndag 20 oktober kl 11.00 i Råneå kyrka

Präst: Lars Gustavsson och Musiker: Aaron Sunstein. Kyrkfika och lotteri efter gudstjänsten, till förmån för Forsnäs kapell. Välkommen!

Gudstjänst i Forsnäs kapell söndag 20 oktober kl 14.00

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem