Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Annica Löfling kommer och berättar om Hej främling! Som är en ideel förening som möjliggör gratis hälsofrämjande aktiviteter till alla. Välkommen!

Dagträff tisdag 23 april kl 12.00 i församlingsgården

Präst: Lena Malm musiker: Maria Pekkari. Välkommen!

Söndagsmässa söndag 28 april kl 11.00 i Råneå kyrka

Präst: Lena Malm musiker: Maria Pekkari. Välkommen!

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem