Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Här kan du se vilka gudstjänster vi har i Råneå  från 19 juli till 16 augusti.

Gudstjänster i Råneå församling

Här kan du se vilka gudstjänster vi har i Råneå från 19 juli till 16 augusti.

Församlingsexpeditionens ingång till vänster

Församlingsexpeditionen

Under dessa tider, för att skydda både dig och oss för smittspridning, håller församlingsexpeditionen stängt tillsvidare. Vi tar Ditt ärende via telefon under våra öppettider på tel 0924-57751 Måndag kl 10-12 Tisdag kl 10-12 Onsdag kl 13-15 Torsdag kl 10-12 Fredag stängt Övrig tid 0924-577 50. Varmt välkomna att kontakta oss!

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem

Det pågår en smittspridning av coronaviruset i Sverige. Alla måste ta ansvar för att förhindra att smitta sprids. Till följd av detta har Råneå församling beslutat att pausa ALLA grupper och körer tillsvidare. Gudstjänster, förutom på äldreboenden, firas än så länge som planerat och det finns personal för samtal och bön om så önskas. Nattvarden i gudstjänster utgår tillsvidare, men enskild nattvard erbjuds i församlingsgårdens andaktsrum i överenskommelse med präst. Från och med söndag den 29 mars får allmänna sammankomster och offentliga tillställningar ha max 50 deltagare. Detta gäller gudstjänster, vigslar, dop, begravningar mm. (Klicka på bilden för mer info.)

Coronaviruset (Covid-19) och vår verksamhet

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. GDPR gäller från och med 25 maj 2018.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter