Kontakt

Råneå församling Besöks- och postadress: Västerlångvägen 6, 95532 RÅNEÅ Telefon: +46(924)57750 E-post till Råneå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Samling vid Råneå kyrka kl 9.00. Vandring ca 2,5 km med 3 stopp. Välj skor och kläder utifrån väderlek. Anmäl er gärna till Stig Sörlin, tel  010-452 66 77.Välkommen!

Pilgrimsvandring med frälsarkrans tema söndag 20 januari

Samling vid Råneå kyrka kl 9.00. Vandring ca 2,5 km med 3 stopp. Välj skor och kläder utifrån väderlek. Anmäl er gärna till Stig Sörlin, tel 010-452 66 77.Välkommen!

Präst: Lena Malm, musiker: Madeleine Westblad. Välkommen!

Söndagsmässa söndag 20 januari kl 11.00 i Råneå kyrka

Präst: Lena Malm, musiker: Madeleine Westblad. Välkommen!

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem