Välkommen till Råneå församling

Råneå är ett litet samhälle där kyrkobyggnaden står mitt i byn. Där vill vi som församling också vara. Mitt i.

Präst: Kimmo Sulila och musiker: Aaron Sunstein. Kören Joyful Company of Singers medverkar. Välkommen!

Söndagsgudstjänst söndag 26 maj kl 11.00 i Råneå kyrka

Samling vid Råneå kyrka kl 9.00. Vandring ca 2,5 km med 3 stopp. Välj skor och kläder utifrån väderlek. Har du en frälsarkrans, ta med den! Anmäl er gärna till Stig Sörlin, tel ‭070-379 92 60‬. Välkommen!

Pilgrimsvandring med frälsarkrans-tema söndag 26 maj

Personal kommer att finnas på plats. Det finns planteringsredskap och planteringsjord att tillgå. Vi bjuder på fika i Tallro kapell. Välkommen!

Kyrkogårdsdag lördag 25 maj kl 10-13

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem