Vuxen

Pilgrimsvandring, AFFI, kyrkokör och gospelkör är några av vuxenverksamheterna. Förhoppningsvis finns det något som tilltalar dig? Saknar du något? Kontakta oss!

AFFI
Frivilliga som arbetar för ömsesidig integration och förståelse över gränser samlas i denna grupp. Torsdagar 9.30-13.30 håller gruppen öppet i Västihällan och ordnar olika verksamhet tillsammans med asylsökande och andra råneåbor. Kom och hälsa på, du är välkommen att engagera dig efter din möjlighet och ork.

SVENSKTRÄNING
Råneå församling bedriver svenskträning för asylsökande på Västihällan. Tord Strand håller i trådarna för svenskträningen tillsammans med frivilliga.
Vill du vara med i arbetet kring asylsökande? Kontakta expeditionen, tel: 0924-577 50 eller ranea.forsamling@svenskakyrkan.se

TRÄFF FÖR DAGLEDIGA
Den tredje tisdagen varje månad kl. 12.00, är det dags för träff för daglediga. Något program, någon gäst och en lunch. En träffpunkt för alla som har möjlighet att komma på dagtid. Ingen anmälan.

BESÖKSTJÄNSTGRUPPEN
En grupp som arbetar diakonalt med att besöka människor. Gruppen träffas ungefär en gång per månad. Är du intresserad att vara med i gruppen?
Kontakt: Lars Gustavsson, tel: 0920-577 53.

PILGRIMSVANDRING
Pröva på en Pilgrimsvandring, som ett avbrott i din vardag. Vem möter du bortom vägkröken och inom dig? en främling, dig själv och kanske också Gud. Oavsett vem du är och varför du ger dig ut blir vandringen och mötena längs vägen en upplevelse och du vårdar din kropp och din själ. Datum annonseras i Predikoturer och på vår hemsida. Vilken väg vi går beror på väder och väglag. Vi samlas i kyrkan kl. 9.00 de söndagar vi har bokat. Inbokade pilgrimsvandringar är 7 oktober, 11 november och 2 december. Hittills har vi gått i "alla väder" och valt skor och kläder efter väderlek.

. Ta chansen att få dela en vandring tillsammans med andra. Välkommen!

GOSPELKÖREN
Övar varje måndagskväll kl 19.00-20.30. Gospel på svenska och engelska med text på svenska och engelska. Körsångarna är i åldrarna mellan 16-75 års ålder. Du får också vara med om du vill. Körledare: Maria Pekkari, tel: 0924-577 56.

RÅNEÅ KYRKOKÖR
Alla är välkomna att prova på! Kom varje vecka eller bara någon gång innan vi sjunger i gudstjänster. Vi lär oss om sångrösten och notläsning och sjunger både välkända och nya sånger. Torsdagar kl 19.00-21.00 i församlingsgården.
Kontakt:
Aaron Sunstein, tel: 0924-577 61 eller aaron.sunstein@svenskakyrkan.se