Verksamhet

I Svenska kyrkan och Råneå församling är gemenskap viktigt, det är i relation till varandra och i gemenskap vi kan växa. Saknar du något? Kontakta oss!

Barn och Ungdom

Barnen och ungdomarna är en viktig del av vår församlings verksamhet. Känn dig Välkommen att delta i det som passar just dig!

Vuxen

Pilgrimsvandring, AFFI, kyrkokör och gospelkör är några av vuxenverksamheterna. Förhoppningsvis finns det något som tilltalar dig?

Körer/Musik

Vill du sjunga i kör? I Råneå församling finns för närvarande en gospelkör, kyrkokör, ungdomskör och en barnkör. Församlingen har också möjlighet att ta emot för individuell musikundervisning i mån av tid. Kanske vill du ha instrumentell undervisning i gitarr, orgel, piano eller i sång? Välkommen!

Samtal

Ibland behövs det tid och rum för samtal - ibland i det slutna rummet mellan fyra ögon, ibland i ett öppet sammanhang med en tydlig riktning och ett tydligt mål.

Gudstjänster

Gudstjänsten är en plats där vi får möta Gud och varandra. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Diakoni

Diakoni handlar om tjänande, om att tron får uttryck i vardagens liv och relationer. Diakonin är församlingens utsträckta hand. I Råneå församling finns det olika grupper och sammanhang som riktar sina händer utåt i mötet med församlingsborna!