Kyrkans Hus, Henån

En samlingspunkt för alla.

Kyrkans hus i Henån

Kyrkans hus i Henån ligger centralt. Huset invigdes 2016 och här är det många olika aktiviteter varje vecka. I församlingssalen firas familjegudstjänster. Här är samlingar, andaktsstunder med barnen och olika gemenskapsträffar.

Huset har en särskild avdelning för barnen. På andra våningen finns ett stort rum för spel och lekar. Här finns också en myshörna där man kan prata och fika.

I huset finns också arbetsrum.

Den ljusa stora församlingssalen rymmer 100 personer, den lilla salen har plats för 25. Här finns också ett välutrustat och moderna kök.