Vuxen - Din församling

För dig som vuxen och senior har vi flera mötesplatser och händelser i våra församlingar. Här kan du läsa om vad som finns för vuxna och se nyheter i din församling.

Jag kom att tänka på morfar. Jag har inga minnen av honom. Han dog långt innan jag föddes. Det enda jag har kvar efter honom är hans fina svarta cylinderhatt och leksaks-lastbilen som var lastad med en gåva till hans 50-årsdag.

Morfar Gustav

På vår pilgrimsled kan du via stigar, kuperad terräng och småvägar uppleva hav, berg och inland och vandra mellan åtta vackra kyrkor. Här kan du läsa mer och se aktuella vandringar.

Pilgrimsvandra

Årliga kontroller kan vara bra till mycket. Tidigare i år när brand- och röksystemet i Morlanda kyrka skulle kontrolleras upptäcktes en rötskada i taket.

Morlanda kyrka, takrenovering med perspektiv

I kroppen alltså.
Finns det något ställe vi kan peka på och säga:
”Här, härifrån kommer allt tack”?

Var bor tacket?

I kroppen alltså. Finns det något ställe vi kan peka på och säga: ”Här, härifrån kommer allt tack”?

Att sjunga i kör främjar hälsan och skapar glädje och gemenskap i vardagen. Vi har körer med olika ­inriktning som övar på olika platser, dagar och tider. Klicka på den kör du är intresserad av så får du mer information, kontaktuppgifter och aktuella tider för körövning. Välkommen att sjunga med!

Körer

Har du inte fått AnnonsNytt?

Har du inte fått tidningen kan du mejla för- efternamn samt fullständiga adress till info@annonsnytt.se. Ta gärna en tidning från kyrkor och församlingshem! Men kom ihåg att felanmäla om ni inte har fått tidningen så att distributörerna har möjlighet att rätta till det till nästa nummer. Du kan även läsa tidningen direkt på Annonsnytts hemsida www.annonsnytt.se.

Gudstjänst firas på onsdagar på Kaprifolgården, Gullvivans äldreboende och Ängsviken i Henån, Strandgården i Ellös samt på Eklunden och Fyrklövern i Svanesund.  Här hittar du aktuella tider och datum.

Gudstjänster på äldreboenden

Välkommen till höstterminens träffar!

Gemenskapsluncher och mötesplatser

Välkommen till höstterminens träffar!

Välkommen  på vardagsgudstjänster, veckomässor, bibelsamtal, aftonböner och alphakurser. När det passar dig i din vardag.

Gudstjänst och bön i vardagen

Välkommen på vardagsgudstjänster, veckomässor, bibelsamtal, aftonböner och alphakurser. När det passar dig i din vardag.

Annikas recept

Annika Stålendahl, församlingshemsvärd i Kyrkans hus i Henån tipsar om några goda recept. Dessa maträtter har serverats på kyrkans gemenskapsluncher, men de passar utmärkt i flera sammanhang. Annika har även fotograferat maträtterna så att du kan inspireras av de vackra dekorationerna.

Din församling