Bilden visar en mötesplats vid en grusväg. Mötesplatser är viktiga, både i livet och på grusvägar.
Foto: Gustaf Hellsing/ikon

Vuxen - Din församling

För dig som vuxen och senior har vi flera mötesplatser och händelser i våra församlingar.

terminsstart i februari, vecka 5

Närbild på coronavirus.
Foto: Alissa Eckert

Terminsstart flyttad till februari

För att minska smittspridningen av coronavirus startar all terminsverksamhet i februari under vecka 5. 

Musikcaféer och Allsångskvällar

Kom med och sjung - eller lyssna. Läs mer för att se datum, tid och plats.

Två kvinnor promenerar.

Kom så går vi

Lustfyllda promenader - hälsa till ande, kropp och själ! Vi delar gemenskap i trygga promenader. Var och en tar med sig eget fika. Hjärtligt välkommen! Läs mer för att se aktuella tider och datum.

Plastgubbar håller i bokstäver som bildar ordet Friends. Vänner.

Klubb Fritid, fd Språngkören

Klubb Fritid, som tidigare hette Språngkören, består av ungdomar och vuxna med någon form av funktionsvariation, synlig eller osynlig. Vi sjunger mycket och exempel på andra aktiviteter är bingo, musikquiz, skapande eller sitta och prata. Det viktigaste är att träffas och umgås. Läs mer.

Gemenskapsluncher och mötesplatser

Nu drar terminens gemenskapsluncher igång. Låt en bit god mat och gemenskap förgylla din vardag. Läs mer för kommande tillfällen.

Gudstjänst och bön i vardagen

Välkommen på vardagsgudstjänster, veckomässor, bibelsamtal, aftonböner och alphakurser. När det passar dig i din vardag.

Kartor och sträckor

Du kan när som helst ge dig ut på pilgrimsleden på egen hand. Via pilgrimskartan hittar du din väg, viloplatser, toaletter och platser att övernatta på. Följ S:t Olofsmärkningarna, papperskartan eller se din exakta position via den digitala kartan. Läs mer om de olika alternativen.

Kollekt och Swish-nummer

Kollekten är en insamling till välgörande ändamål som görs i samband med söndagarnas gudstjänster. Rikskollekter tas upp i landets alla församlingar till samma ändamål. Övriga söndagar beslutar församlingarna själva vart pengarna ska gå. Här hittar du Swish-nummer och mer information.

Din församling