Foto: Shutterstock

Barn och ungdom

Vi försöker hitta vägar att ses, har du tidigare varit med i någon grupp blir du kontaktad om det är aktuellt. Är du intresserad eller har frågor är vi bara ett samtal bort. I vanliga fall finns mycket att välja på för barn och unga i olika åldrar och den verkligheten kommer komma tillbaka!

Oavsett var du bor är du välkommen till alla grupper.

Utanför Kyrkans hus i Henån finns Lekkyrkan och en liten härlig trädgård.

Barnverksamhet i Kyrkans hus, Ellös

Vi finns nära havet och med en fantastisk lekkyrka på tomten. I en inkluderande miljö umgås vi genom lek, skapande, sång, drama och andakt. Kyrkans hus ligger på Fagerhultsvägen 2 i Ellös.

Barnverksamhet i Kyrkans hus Fridäng, Svanesund

Kyrkans hus ligger på Fridängsvägen 3 i Svanesund. Här har vi barnverksamhet för Långelanda församling.

Barnverksamhet i Kyrkans hus, Henån

Kyrkans hus ligger på Södra Strandvägen 15 i Henån. Här har vi barnverksamheter för Röra och Torps församlingar.

Barnverksamhet i Stala, Varekil

Barngrupperna ses i Stala församlingshem, nära kyrkan.

Barnverksamhet i Tegneby

Barngrupperna träffas i Tegneby församlingshem, vid kyrkan.

Ungdomstid

Med anpassning till corona-läget ser Ungdomstid lite olika ut. Ibland ses vi ute, ibland behöver du anmäla dig. Alltid gött häng! Alltid för dig i åk 6 och uppåt! Se kalendern nedan för vad som gäller just nu.

Plastgubbar håller i bokstäver som bildar ordet Friends. Vänner.

Klubb Fritid

Klubb Fritid hette tidigare Språngkören och består av ungdomar och vuxna, alla med någon form av funktionsvariation, synlig eller osynlig. Exempel på aktiviteter är bingo, musikquiz, skapande eller sitta och prata. Det viktigaste är att träffas och umgås. Klubb Fritid är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Orust kommun. Läs mer.

Ungdomar som sitter och dinglar med benen

Kyrkans Ungdom - KU

KU är för dig som går i sjuan och uppåt. Vi träffas på olika platser och med olika aktiviteter, men alltid med andakt, fika och häng. Läs mer för kontaktuppgifter!

På bilden ser du några av våra pedagoger när de planerar sin verksamhet.

Kontakta en pedagog

Hittar du inte vad du söker? För barn i grundskolan finns fler grupper än du ser i kalendern, vi ses på olika dagar och tider. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig hitta din grupp!

Vi har grupper för barn i alla åldrar, är ditt barn i skolåldern heter grupperna Miniorer och Juniorer, en del av dessa grupperna är fulltecknade och därför ser du dem inte i kalendern. Vi har kösystem och platser på några orter. Hör av dig om du vill vara med

Till de grupper du ser i kalendern är det bara att dyka upp.