Kyrkans Ungdom - KU

KU är för dig som går i sjuan och uppåt. Vi träffas på olika platser och med olika aktiviteter, men alltid med andakt, fika och häng. Läs mer för tider och datum samt mer information.

Gå med i Kyrkans Ungdom!

Ungdomsgruppen är en del av Svenska kyrkans unga (www.skug.se) (bli gärna medlem – det är gratis!). Det betyder att det är ungdomar själva som tar ansvar och planerar.

Kyrkans Ungdom på Orust är för ungdomar från årskurs 7 och äldre.

Vi har olika programpunkter varje fredag kl 19-22.30 och gratis fika/smörgås.

Kontaktperson är Pelle Richardsson (sms: 076-611 49 94 eller mejl: richardssonJunior@gmail.com). Hör av dig till honom eller till prästen John om du undrar något.

Håll också koll på Facebook-gruppen ”Svenska kyrkan på Orust” för senaste nytt.

John Alstersjö

Svenska kyrkan på Orust