Kyrkans Ungdom - KU

KU är för dig som går i sjuan och uppåt. Vi träffas på olika platser och med olika aktiviteter, men alltid med andakt, fika och häng. Läs mer för tider och datum samt mer information.

Gå med i Kyrkans Ungdom!

Ungdomsgruppen är en del av Svenska kyrkans unga (www.skug.se). Det betyder att det är ungdomar själva som tar ansvar och planerar. Bli gärna medlem – det är gratis!

Kyrkans Ungdom på Orust är för ungdomar från årskurs 7 och äldre. Vi har olika programpunkter varje fredag kl 19-22.30 och gratis fika/smörgås.

Kontaktperson är Frida Winther, 0738-405028 eller Messenger. Hör av dig om du behöver skjuts eller undrar något. Du kan även höra av dig till prästen John Alstersjö, 076-106 30 59.

I kalendern nedan finns aktuellt program - håll också koll på Facebook-gruppen ”Svenska kyrkan på Orust” för senaste nytt.