Barnverksamhet i Kyrkans hus, Ellös

Vi finns nära havet och med en fantastisk lekkyrka på tomten. I en inkluderande miljö umgås vi genom lek, skapande, sång, drama och andakt. Kyrkans hus ligger på Fagerhultsvägen 2 i Ellös.

Vi försöker hitta vägar att ses, har du tidigare varit med i någon grupp blir du kontaktad om det är aktuellt. Är du intresserad eller har frågor är vi bara ett samtal bort.

Till de grupper du ser i kalendern är det bara att dyka upp.

Barn och föräldrar sitter på en färgglad matta utomhus och leker.

Kyrkans öppna förskola

Vi leker, har sångstund och fikar tillsammans. Leken är anpassad för barn som är 0-6 år. Men barn i alla åldrar är välkomna med vuxen. Vi har öppen förskola i alla församlingar! Här hittar du en tid som passar dig.

Barn och ungdom

Det finns mycket att välja på för barn och unga i olika åldrar! Oavsett var du bor är du välkommen till alla grupper.

Messy Church - en familjekväll

För barn i alla åldrar tillsammans med vuxen. Familjekvällar med sång, pyssel och drama i anknytning till kvällens tema. Kom när det passar dig under den tiden vi har öppet. Vi bjuder på mat! Läs mer för datum och tider.