Barnverksamhet i Tegneby

Barngrupperna träffas i Tegneby församlingshem, vid kyrkan.

Vi försöker hitta vägar att ses, har du tidigare varit med i någon grupp blir du kontaktad om det är aktuellt. Är du intresserad eller har frågor är vi bara ett samtal bort.

Till de grupper du ser i kalendern är det bara att dyka upp.

gemensamhet och trivsel

Vi vill bygga en öppen gemenskap med tillit och respekt. En atmosfär som man tycker om att vara i och längtar till. Skapande, leker tillsammans, bakning, drama, fri lek, mm. Varje gång samlas vi till andakt då vi sjunger, ber och får bli stilla en stund. Vi delar erfarenheter, växer tillsammans och vill lära känna just dig!

Barn och ungdom

Det finns mycket att välja på för barn och unga i olika åldrar! Oavsett var du bor är du välkommen till alla grupper.

Barn och föräldrar sitter på en färgglad matta utomhus och leker.

Kyrkans öppna förskola

Vi leker, har sångstund och fikar tillsammans. Leken är anpassad för barn som är 0-6 år. Men barn i alla åldrar är välkomna med vuxen. Vi har öppen förskola i alla församlingar! Här hittar du en tid som passar dig.