Svenska kyrkan på Orust Besöksadress: Vid Tegneby kyrka, 47397 Henån Postadress: Tegneby 508, 47397 Henån Telefon: +46(304)26400 E-post till Svenska kyrkan på Orust

Vigsel

När vi gifter oss och prästen välsignar vår kärlek säger vi JA till varandra och till att lägga vår kärlek i Guds händer.

Bokning av vigsel 2017-18

Vill ni boka någon av våra populära bröllopskyrkor 2017 eller 18 önskar vi att ni i första hand mejlar Malin Berntsson med era alternativa vigseldatum. Vi återkommer snarast.

Käringön och Gullholmen

Om Ni önskar att någon av pastoratets präster eller musiker ska viga er på Käringön eller Gullholmen får ni eventuellt räkna med att bekosta båttaxi. Det beror på att förbindelserna annars omöjliggör för präst, musiker och vaktmästare att ha fler vigslar den dagen.

Bär mig som ett sigill vid ditt hjärta, som ett sigill vid din arm. Stark som döden är kärleken, lidelsen obeveklig som graven. Dess pilar är flammande eld, en ljungande låga. Mäktiga vatten kan inte släcka kärleken, floder kan inte svepa bort den. Om en man gav allt han ägde för kärleken, vem skulle ringakta honom?

Ur Bibeln: Höga visan 8:6-7