Lediga tjänster

Läs mer om hur det är att arbeta inom Svenska kyrkan och se våra lediga tjänster.

Säsongsanställd Vaktmästare

Sköta kyrkogården

Vi är ett pastorat med sju församlingar och 13 kyrkor uppdelade i två distrikt. Pastoratet har drygt 40 personer anställda i församlingstjänst, vaktmästeri och administration.

Vi söker dig som vill arbeta som vaktmästare under sommarsäsongen, från mitten av april till oktober. I vaktmästarrollen ingår skötsel av kyrkogårdar. Bland annat: klippning av grönytor, rensa ogräs, vattning, och att hålla rent och snyggt rent allmänt.

Arbetsledning - möten med olika människor

Arbetsledning kan förekomma då ungdomar under 18 år arbetar hos oss under sommarsäsongen.

Det är viktigt att du kan möta olika människor i olika situationer då man som vaktmästare träffar många olika personer. Som medarbetare har man tystnadsplikt. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Vi vill att:
Du ska ha fyllt 18 år och har B-körkort.

Facklig företrädare

Facklig företrädare för Kommunal är Erland Josefsson, telefon 0304-26 241 som är arbetsplatsombud hos oss.

Ansökan, senast 10 mars

Välkommen med din ansökan märkt ”Säsongsanställd vaktmästare” (CV, personligt brev och referenser) till orusts.pastorat@svenskakyrkan.se Ansökan ska vara inne senast 10 mars. Vi rekryterar fortlöpande så skicka in din ansökan snarast. Ange löneanspråk i Din ansökan.

Maria Stenborg Jonsson

Svenska kyrkan på Orust