Örkelljunga pastorat

Örkelljunga pastorat

Välkommen till Örkelljunga pastorat

Örkelljunga pastorat söker

Vill du jobba som kantor hos oss?

Örkelljunga pastorat söker

Månadsbladet för April månad för hela Pastoratet.

Månadsblad April 2017

Månadsbladet för April månad för hela Pastoratet.

Påsken är kyrkans största helg och vi firar att Jesus besegrar döden. Genom det visar Gud att det onda vi gör och som sker hela tiden är besegrat. Allt det som tynger vår värld, allt som hindrar livet, allt som stänger till våra hjärtan och stänger ute livet, rullas bort. Det rullas bort precis som stenen framför Jesus grav var bortrullad. Det är centrum i kristen tro.

Påsken

Under reformationsåret 2017 satsar Svenska kyrkan extra mycket på att hålla ihop väven mellan dåtid, nutid och framtid. Reformationen är en pågående process som har pågått i 500 år.

Reformationsåret 2017

En ko ger mjölk, det leder till inkomster, bättre självkänsla och nya investeringar. Och det är bara en del av ko-effekten. Förändringen börjar med en mätt mage. Var med och rädda liv du också!

En ko kan rädda liv - fastekampanjen 2017

Här kan du hitta information om vad som händer i församlingarna i Örkelljunga, Rya och Skånes Fagerhult. Vi finns även på Facebook där vi lyfter fram de dagsaktuella händelserna i vår verksamhet.

Du som vill göra en bokning, t ex för dop eller vigsel, gör det via expeditionen.
Till denna vänder du dig också för övriga frågor.
Tel 0435-500 14. Öppettider: måndag - fredag kl 10 - 12.

Du som har ett gravärende kan ringa tel 0435-514 53 under kontorstid.

Du som söker kontakt med t ex en präst eller en diakon finner namn, telefonnummer och mailadress i menyn under 'Kontakt'.

Uppgifter om gudstjänster och annan församlingsverksamhet finner du i vårt församlingsblad.

Välkommen!

Ola Johansson, kyrkoherde