ÖRKELLJUNGA PASTORAT

VÄLKOMMEN IN

Med anledning av regeringens nya förbud på samlingar över 50 personer

Vi gläds över gudstjänstlivet i Örkelljunga pastorat och det faktum att vi ofta samlas många till gudstjänst i alla våra församlingar. Men detta skapar också en situation där vi som kyrka behöver vidta restriktioner gällande vårt gudstjänstliv. Av respekt för varandra och för att på ett så ansvarsfullt sätt som möjligt bidra till att begränsa smittspridningen kommer inga offentliga gudstjänster att firas i våra kyrkor. Präst samt kyrk- och gudstjänstvärdar kommer att samlas i kyrkorna för att på utsatt tid läsa Guds ord och be för världen, vårt land, vår bygd och våra församlingar.

Däremot uppmuntrar vi dig till att delta i söndagens gudstjänst kl. 10 via närradion på 94,1 MHz eller på https://www.svenskakyrkan.se/orkelljunga/gudstjanstliv

Det finns personer som inte nås via våra digitala kanaler så sprid gärna denna information vidare.

Med önskan om Guds omsorg och välsignelse

Ola Johansson, kyrkoherde Örkelljunga pastorat

LÄNGRE NER PÅ SIDAN HITTAR DU VÅR KALENDER!

I vårt månadsblad finner du vad som händer under den akutella månaden i hela pastoratet. Vi finns även på Facebook (se längst ner).

Du som vill göra en bokning, t ex för dop eller vigsel, gör det via expeditionen.
Till denna vänder du dig också för övriga frågor. Tel 0435-500 14. Öppettider: måndag - fredag kl 10 - 12.

Du som har ett gravärende kan ringa tel 0435-514 53 under kontorstid.