ÖRKELLJUNGA PASTORAT

VÄLKOMMEN IN

Aktuellt i pastoratet

Gudstjänstliv

Se här för mer info om gudstjänster, mässa, närradion, repriser på närradion, agendor för söndagen & bön

Månadsblad

Se vad som händer i hela pastoratet. Hittar du ej infon som du letar efter? kolla i vår kalender längst ner på startsidan.

Diakoni

Kyrkans omsorg om människor. Vill du prata, få hjälp eller ses i någon av vår verksamhet. Kom till oss.

Covid -19

Information om hur vi förhåller oss till pandemin

LÄNGRE NER PÅ SIDAN HITTAR DU VÅR KALENDER!

I vårt månadsblad finner du vad som händer under den akutella månaden i hela pastoratet. Vi finns även på Facebook (se längst ner).

Du som vill göra en bokning, t ex för dop eller vigsel, gör det via expeditionen.
Till denna vänder du dig också för övriga frågor, tel 0435-500 14.
Öppettider: måndag - fredag kl 10 - 12.

Du som har ett gravärende kan ringa tel 0435-500 26 under kontorstid.

Var hittar du info?

Våra kyrkor

Vill du kanske boka bröllop, dop eller annan förättring? Kolla in vilken kyrka som du känner dig hemma i här.

Barn & Familj

Örkelljunga Pastorat har en stor barn och ungdomsverksamhet. Varje församling har egen barn & familj verksamhet. Klicka här för att sedan komma till varje respektive församling.

Konfirmation

Välkommen till konfirmationsläsning Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Går ni i bröllopstankar? Se info här!

En ledare och några ungdomar är ute och går.

Ungdom

Går du i 7:an eller uppåt? Vill du ha gött häng, massa skratt och samtal om Jesus? Häng med i vårt ungdoms verksamhet.

Musik

Vill du sjunga i kör, lyssna till orgel eller spela musik? Kolla in här för att se allt om körer och musikevenemang