Konfirmation

Välkommen till konfirmationsläsning

Konfirmation för Örkelljunga, Skånes Fagerhult och Rya församlingar

Kom med på ett äventyr du sällan kommer glömma! Under ett år med happenings, undervisning, bön, aktiviteter och annat göttigt vill vi tillsammans med dig utforska tron och livet. Att konfirmeras betyder att bekräfta. Året handlar om att få bekräfta den tro som vi blivit döpta till. Konfirmationstiden är en tid då man får ställa alla frågor man har om tron och livet. Det är en upptäcksfärd i den kristna tron. 

Nytt för i år är att vi erbjuder två ”spår”. En grupp som åker på läger och en grupp som istället för att åka på läger kommer ha några heldagsträffar. 

Under terminerna träffas vi en gång i veckan i Örkelljunga församlingshem.
Lägergruppen ses på tisdagar.
Heldagsgruppen ses på onsdagar.

Välkommen!

Danni och Jonte

Anmälan senast 20 september via anmälningsformuläret längst ner på denna sida.
Konfirmationsåret börjar med gudstjänst 25 september kl. 18 i Örkelljunga kyrka. 

Nedan finns mer information om konfirmationsläsningen.

Folder

Lägergruppen - viktiga datum

Heldagsgruppen - viktiga datum

 

Välkommen till våra konfirmationsgrupper hösten 2022 - våren 2023

 

Anmälan till konfirmationsåret 2022-2023

Fyll i nedan om du har ett särskilt önskemål på dag för konfirmationsläsning. Om inte, lämna tomt

Vi kommer under året att vid vissa tillfällen (t.ex. läger) fotografera och filma. Dessa kan användas dels internt som goda minnen för konfirmander men också i syfte att informera om följande års konfirmationsläsning. Samtycker ni till att ditt barn är med på fotografier och filmer som tas under konfirmationsåret och att dessa kan användas i informationssyfte?

Svenska kyrkan välkomnar nya dataskyddsförordningen. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Den nya dataskyddsförordningen, även kallad GDPR, är ny lag från och med den 25 maj 2018. Om du är medlem i Svenska kyrkan och vill veta vilka uppgifter som finns lagrade om dig ska du vända dig till orkelljunga.pastorat@svenskakyrkan.se eller +46(435)50014.