Välkommen till konfirmationsläsning

Konfirmation för Örkelljunga, Skånes Fagerhult och Rya församlingar

Kom med på ett äventyr du sällan kommer glömma! Under ett år med läger, undervisning, bön, lek och mycket mer vill vi tillsammans med dig utforska tron och livet. Att konfirmeras betyder att bekräfta. Året handlar om att få bekräfta den tro som vi blivit döpta till. Konfirmationstiden är en tid då man får ställa de svåra frågorna om tron och livet. Det är en upptäcksfärd i den kristna tron.

Nedan finns mer information om konfirmationsläsningen. Under terminerna träffas vi en gång i veckan i Örkelljunga församlingshem . Välkommen!

Obs. Vid stort intresse startar en separat konfirmansgrupp i Skånes Fagerhult. Om du vill läsa i Skånes Fagerhult kryssa i det i det i anmälan.

Anmälan senast 4 september via anmälningsformuläret nedan.

Konfafolder

Infoblad om läsåret 20-21 inkl. viktiga datum

Välkommen till våra konfirmationsgrupper hösten 2020 - våren 2021

För frågor kontakta ungdomsledare Benjamin Löfström
benjamin.lofstrom@svenskakyrkan.se

Anmälan till konfirmationsåret 2020-2021

Fyll i nedan om du har ett särskilt önskemål på dag för konfirmationsläsning. Om inte, lämna tomt

Jag önskar läsa i:

Vi kommer under året att vid vissa tillfällen (t.ex. läger) fotografera och filma. Dessa kan användas dels internt som goda minnen för konfirmander men också i syfte att informera om följande års konfirmationsläsning. Samtycker ni till att ditt barn är med på fotografier och filmer som tas under konfirmationsåret och att dessa kan användas i informationssyfte?

Svenska kyrkan välkomnar nya dataskyddsförordningen. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Den nya dataskyddsförordningen, även kallad GDPR, är ny lag från och med den 25 maj 2018. Om du är medlem i Svenska kyrkan och vill veta vilka uppgifter som finns lagrade om dig ska du vända dig till orkelljunga.pastorat@svenskakyrkan.se eller +46(435)50014.