Foto: Malin Björnfot

Norsjö församling

Välkommen till oss

Komminister 100%

Välkommen till Norsjö - kommunen med världens bästa vardag!

Kriget i Ukraina

En hand sätter ett tänt ljus i en ljusbärare.

ACT Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

En kvinna med knäppta händer vid en ljusstake.

Vi ber för fred

Här på bönewebben kan du skriva en bön eller tända ett ljus.

Någon tänder ljus i en svart ljusbärare.

Bön

Bön är ett samtal med Gud. Du kan be hur som helst och om vad som helst, med ord eller tyst i hjärtat. Det är lika mycket en bön om du ber i en kyrka, i naturen eller på bussen från skolan eller jobbet.

Vår verksamhet

Verksamhet för alla åldrar

Kanske vill du prova sjunga i kör, träffa andra småbarnsföräldrar, samtala, studera Bibeln, pyssla, leka eller bara få finnas med i en kravlös gemenskap? All verksamhet finns här! Aktiviteterna är dessutom gratis för alla som vill vara med. De finansieras av medlemmar i Svenska kyrkan.

Medlem i Svenska kyrkan

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Vid stora händelser, som dop, konfirmation, bröllop eller begravning. Eller i vardagen, när vi hälsar på din gamla mormor, träffas på Öppet hus eller sjunger i kör. I svenska kyrkan finns det plats för alla.

Läs mer om vad medlemskap i svenska kyrkan ger dig

Öppen kyrka

Kyrkan är en trygg plats för många, i tider av glädje, sorg och allt däremellan. Öppettider för Norsjö och Bastuträsk kyrka hittar du här. Välkommen in.

Behöver du någon att prata med?

Här hittar du nummer till Norsjö församlings personal samt jourhavande präst

Nätvandrar chatten

Här finns vi och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år.

En ung tjej med jeansjacka står utomhus och tittar ner i mobiltelefonen.

Pastorsexpeditionen

Information och öppettider

Om församlingen

Här är alla välkomna att ta del av och bidra till vår verksamhet.

Medlem i Svenska kyrkan

I vår kyrka är alla lika välkomna. Tillsammans med dig vill vi ge utrymme för samtal, tro, glädje, sorg, lek och gemenskap. Som medlem medverkar du till att din församling kan fortsätta sitt arbete för din bygd.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.