Foto: Anna Hultén

Välkommen till oss!

I Lima-Transtrands församling har vi Gudstjänster på fäbodvallar och fjäll, i kyrkor och kapell. Sång & musik och alltid en plats att fika på.

Minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående som gått bort. En kondoleans lämnas vid begravningen eller skickas till de anhöriga som en hälsning och bevis på att du lämnat en gåva till någon av våra fonder.
I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond samt Lima församlingshus. Lämnade gåvor till Lima Blomsterfond går till prydande av Lima kyrka och kyrkogård. Gåvor till Lima församlingshus går till prydande av Lima församlingshem/Insidan.

Vill man lämna en gåva kontakta församlingsexpedition 0280 59 31 00 så hjälper vi till med detta eller mail lima-transtrand@svenskakyrkan.se.

Kontakta oss!

Lima-Transtrands församling