Lima-Transtrand-Sälen

Lima-Transtrand-Sälen Besöksadress: Prästgården, 78064 Lima Telefon: +46(280)593100 E-post till Lima-Transtrand-Sälen Webbplats

Lima-Transtrand-Sälen

Välkommen till Lima-Transtrandsförsamling med Fjällkyrkorna! På denna sida finner du allt från vad som händer idag, till protokoll från Kyrkoråd och fullmäktige. Kanske söker du någon i personalen? Eller vill veta mer om oss och våra kyrkor! Välkommen!

Här hittar du receptet!

"Fjällbullen"

Här hittar du receptet!

Kyrkis flyttar till Sälens fjällkyrka denna termin.
Kyrkis är öppet torsdagar kl.13-16.
Varmt välkommen!

Kyrkis börjar igen den 19 januari!

Kyrkis flyttar till Sälens fjällkyrka denna termin. Kyrkis är öppet torsdagar kl.13-16. Varmt välkommen!

Torsdagar kl.19.00

Musikkvällar

Torsdagar kl.19.00

Minnesgåva

När någon går bort hedrar vi ofta minnet genom att skänka en penninggåva till något behjärtansvärt ändamål. En kondoleans skickas till de anhöriga som en hälsning och ett bevis på gåvan. Ofta läses kondoleanserna upp vid minnesstunden.
I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond som ger gåvor till behövande, och Lima församlingshus. Sätt in din gåva på bankgiro 681 – 8066.
Tack för din gåva!

kontakta oss

Lima-Transtrands församling, tel 0280-59 31 00, epost: Lima-Transtrands församling