Välkommen till oss!

Lima- Transtrands församling med fjällkyrkorna! På denna sida finner du allt från vad som händer idag, till protokoll från Kyrkoråd och fullmäktige. Kanske söker du någon i personalen? Eller vill veta mer om våra kyrkor.

Minnesgåva

När någon går bort hedrar vi ofta minnet genom att skänka en penninggåva till något behjärtansvärt ändamål. En kondoleans skickas till de anhöriga som en hälsning och ett bevis på gåvan. Ofta läses kondoleanserna upp vid minnesstunden.
I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond som ger gåvor till behövande, och Lima församlingshus. Sätt in din gåva på bankgiro 681 – 8066.
Tack för din gåva!

Kontakta oss!