Lima-Transtrand-Sälen

Lima-Transtrand-Sälen Besöksadress: Prästgården, 78064 Lima Telefon: +46(280)593100 E-post till Lima-Transtrand-Sälen Webbplats

Lima-Transtrand-Sälen

Välkommen till Lima-Transtrandsförsamling med Fjällkyrkorna! På denna sida finner du allt från vad som händer idag, till protokoll från Kyrkoråd och fullmäktige. Kanske söker du någon i personalen? Eller vill veta mer om oss och våra kyrkor! Välkommen!

Glöm inte kyrkovalet den 17 september!

Här kan du se när och var vi firar gudstjänster
under perioden juli-september!

Sommarens gudstjänster

Här kan du se när och var vi firar gudstjänster under perioden juli-september!

Här kan du läsa om sommarens musikkvällar, som vi håller i våra fjällkyrkor på torsdagar kl.19.00.

Musik i sommarkväll

Minnesgåva

När någon går bort hedrar vi ofta minnet genom att skänka en penninggåva till något behjärtansvärt ändamål. En kondoleans skickas till de anhöriga som en hälsning och ett bevis på gåvan. Ofta läses kondoleanserna upp vid minnesstunden.
I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond som ger gåvor till behövande, och Lima församlingshus. Sätt in din gåva på bankgiro 681 – 8066.
Tack för din gåva!

kontakta oss

Lima-Transtrands församling, tel 0280-59 31 00, epost: Lima-Transtrands församling