Välkommen till oss!

Lima-Transtrands församling med fjällkyrkorna! Här finns mötesplatser för små och stora, Gudstjänster och musik i församlingens kyrkor och kapell, fäbodvallar och fjäll.

Minnesgåva

När någon går bort hedrar vi ofta minnet genom att skänka en penninggåva till något behjärtansvärt ändamål. En kondoleans skickas till de anhöriga som en hälsning och ett bevis på gåvan. Ofta läses kondoleanserna upp vid minnesstunden.
I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond som ger gåvor till behövande, och Lima församlingshus. Sätt in din gåva på bankgiro 681 – 8066.
Tack för din gåva!

Kontakta oss!