Foto: Anna Hultén

Välkommen till oss!

I Lima-Transtrands församling har vi Gudstjänster på fäbodvallar och fjäll, i kyrkor och kapell. Sång & musik och alltid en plats att fika på.

Jul & Nyår

Julen firas till minne av Jesu födelse, Julens högtid avslutas med trettondag jul då de vise männen kommer.

Gudstjänst & Andakt

Gudstjänst, Mässa, Andakt varje vecka. Här ser du var och när!

Lucia i Transtrands kyrka

med bygdens barn och ungdomar

Sång och musik

För dig som gillar att sjunga eller lyssna på musik

Fjällkyrkans Café

En rofylld plats med nybakade fjällkyrkobullar och massa annat gott. På onsdagar finns det alltid en härlig värmande soppa. Allt bakat och tillagat i fjällkyrkan! Öppet alla dagar!

Balansträning och gymnastik

för dig över 65 år! Höstlov ve. 44

Öppna förskolan

Öppna förskolan på Insidan, Lima kyrka, måndag kl. 10.00 Höstlov ve. 44!

Måndagsträffen

Måndagar 13.00! Insidan, Lima kyrka

Att göra

Här finns information om vad som finns att göra i församlingen. Våra verksamheter, körer och träffpunkter!

Någon att prata med

Ibland behöver man någon som finns där, lyssnar och ger stöd.

Tillsammans räddar vi liv

Vi erbjuder alla våra medlemmar kostnadsfri Hjärt-lungräddningsutbildning

Bli medlem

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Kyrksurret

Här kan du läsa församlingens egen tidning

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående som gått bort. En kondoleans lämnas vid begravningen eller skickas till de anhöriga som en hälsning och bevis på att du lämnat en gåva till någon av våra fonder.
I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond samt Lima församlingshus. Lämnade gåvor till Lima Blomsterfond går till prydande av Lima kyrka och kyrkogård. Gåvor till Lima församlingshus går till prydande av Lima församlingshem/Insidan.

Vill man lämna en gåva kontakta församlingsexpedition 0280 59 31 00 så hjälper vi till med detta eller mail lima-transtrand@svenskakyrkan.se.

Kontakta oss!

Lima-Transtrands församling