Måndagsträffen

Startar åter 17/9-18

Måndagar kl. 13.00, ses vi på Insidan, Lima kyrka. För det mesta fikar vi och lyssnar på spännande föredrag, en gång i månaden äter vi soppa och lyssnar på musik.

Program för hösten 2018

• 17/9 Höstupptakt med glödstekt sill och potatis. Musikunderhållning.
  • 24/9 Soppa med musikquiz.
  • 1/10 John Norgren berättar om naturen och jaktens värld.
  • 8/10 Catarina Widing tar oss med i skildringen kring Narvaresan.
  • 15/10 Vad är end Casting art? Kom och hör på Jaan Ellström.
  • 22/10 Fjällboxen, vad är det? Joel Krigström tar Er med i redskapens värld eller var det kropp och själ.
  • 29/10 Soppa - Jens Karlsson sjunger och spelar för oss.
  • 5/11 Vad händer på Fiskarhedens sågverk? Magnus Larsson kommer och berättar.
  • 12/11 Inblick i skidresornas värld. Kurt Kjellgren och Gunnel Gånors berättar om sina resor.
  • 19/11 Vad händer vid Äråbadet? Per-Arne Oskarsson berättar om framtidsplanerna.
  • 26/11 Soppa eller gröt med musikunderhållning.
  • 3/12 Julpyssel.
  • 10/12 Sixten Memorial. Lars-Axel och Anita visar film. Glögg och skinksmörgås.