MUSIK, MÅNGFALD & MILJÖ - En kyrka som är byggd av stenar. Stenar som är vi som bor, vistas, besöker eller verkar här. Kyrkan är vi. Här firar vi gudstjänst tillsammans.

Härlanda kyrka har öppet 9-15 alla vardagar med reservation för undantag. Då är du välkommen att tända ljus, be, sitta i kyrkan en stund eller beundra arkitekturen. Undantagna dagar är bland annat vissa måndagar och fredagar när det kan vara begravningsgudstjänst.

Besöka Härlanda kyrka

Den 25 maj 2018 inträdde den nya personuppgiftslagen. Här finns information om hur vi hanterar dina uppgifter.

GDPR - ny personuppgiftslag