Härlanda församling Besöksadress: Härlandavägen 23, 41672 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Härlanda församling

En kyrka med starkt musikliv och verksamheter för alla åldrar

Han kommer att saknas stort av personal, förtroendevalda och församling.

Kyrkorådets ordförande Morgan Fröling har avlidit

Igår kväll, torsdag 16/11, fick vi bud om att Morgan Fröling, Härlanda kyrkoråds ordförande, har avlidit. Morgan har sedan länge varit engagerad i Härlanda församling, från 90-talet då han jobbade med barn- och ungdomsverksamheten. 2002 blev han aktiv i kyrkorådet, där han suttit under flera mandatperioder, de senaste som ordförande i kyrkorådet. Hans engagemang inom Svenska kyrkan har sträckt sig via stiftet ända upp till kyrkomötet. Han har brunnit för arbetet med att utveckla församlingslivet och i synnerhet frivilligarbetet. Han kommer att saknas stort av personal, förtroendevalda och församling. För den som vill finns en minnesbok att skriva och möjlighet att tända ett ljus i Härlanda kyrka i samband med gudstjänst eller när kyrkan är öppen vardagar 9-15.

På söndag kan du njuta av Rutters Requiem i Härlanda kyrka.

Konsert 26/11 kl 18.00

På söndag kan du njuta av Rutters Requiem i Härlanda kyrka.

Vill du vara med? Begränsat antal platser!

Stilla dag 25 november på Enandergården

Vill du vara med? Begränsat antal platser!

Nu är det dags att nominera till församlingsrådet i Härlanda församling. Detta är något nytt och spännande för oss. Här kan du som församlingsbo vara med och aktiv delta!

Nomineringsmöte 26/11

Gudstjänster och verksamheter under månaden

Kalendarium i november

Gudstjänster och verksamheter under månaden

Den 10/12 är det dags för Luciakonserter.
Biljetter till den senare konserten finns nu på ticketmaster.

Luciabiljetterna finns ute nu!

Den 10/12 är det dags för Luciakonserter. Biljetter till den senare konserten finns nu på ticketmaster.

Visst är det fantastiskt vad vi kan göra tillsammans!

Världens Barngala 7/10: Resultatet 58 560 kr!

Visst är det fantastiskt vad vi kan göra tillsammans!

Bilder från resan 31 maj

Vårens utflykt till Rackstadmuseet och Klässbol blev en härlig dag! Avfärd i regn men sedan sken sola precis som det ska vara!