Härlanda församling Besöksadress: Härlandavägen 23, 41672 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Härlanda församling Webbplats

En kyrka med starkt musikliv och verksamheter för alla åldrar

Nya rutiner för parkering vid Härlanda kyrka

Från och med i juni 2016 gäller lite nya regler för parkeringen vid kyrkan. Vi arbetar nu med parkeringsbolaget Citypark. En av anledningarna till att detta görs är att vi vill stärka säkerheten för exv. räddningstjänsten att komma fram till kyrkan om det behövs, samt krav från renhållningen om den plats som behöver vara fri för att sopor ska kunna hämtas.

• Parkeringen längs med Härlandavägen (vid klockstapeln) är till för kyrkans besökare. De får parkera i tre timmar, alla dagar kl 08-22. Övrig tid är det SMS-parkering som gäller.
  • På kyrkplan vid kyrkan blir det parkering endast med parkeringstillstånd. Man kan fortfarande köra upp och släppa av barn till körer etc, men parkering endast vid klockstapeln. För dig som cyklar finns det ett stort cykelställ på kyrkplan.
  • Parkering förbjuden blir det där våra sopkärl står, infart från Torpagatan. Här har man tidigare kunnat parkera (för att gå till Öppna förskolan etc). Men Renova som hämtar våra sopor behöver platsen för att kunna svänga runt med sina bilar, så där är ingen parkering alls i fortsättningen, utan vi hänvisar till platserna vid klockstapeln.

Åk gärna kollektivt!

Det är gott om spårvagnar och bussar som stannar vid Härlanda kyrka: hållplatsen Härlanda trafikeras av linje 1 och 3 samt buss 17. Hållplatsen Munkebäcks torg trafikeras av linje 1 och 5.

Här finns verksamheter för gammal och ung och allt däremellan.

Verksamheter

Här finns verksamheter för gammal och ung och allt däremellan.

Hjälp på vägen

Diakonimottagningen