Härlanda församling

Prata med oss

Kontakt

Härlanda församling Besöksadress: Härlandavägen 23, 41672 GÖTEBORG Postadress: Örgryte pastorat, Box 6034, 40060 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Härlanda församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Härlanda församling

En kyrka med rikt musikliv och verksamheter för alla åldrar

Idag, torsdag till kl 18, och imorgon fredag kl 13.30-17 har Härlanda församling besök från Sisters of St Elisabeth Convent från Minsk. Systrarna driver ett fantastiskt arbete och hjälper utsatta och behövande människor till arbete i verkstäder som de startat i Minsk. Nu reser systrarna runt i Europa och berättar om sitt arbete, visar och säljer hantverk från verkstäderna. Ta chansen och kom till kyrkan, prata med systrarna och se det vackra hantverket! 
Läs mer på https://obitel-minsk.ru/en/

Besök från Sisters of St Elisabeth Convent, Minsk

Idag, torsdag till kl 18, och imorgon fredag kl 13.30-17 har Härlanda församling besök från Sisters of St Elisabeth Convent från Minsk. Systrarna driver ett fantastiskt arbete och hjälper utsatta och behövande människor till arbete i verkstäder som de startat i Minsk. Nu reser systrarna runt i Europa och berättar om sitt arbete, visar och säljer hantverk från verkstäderna. Ta chansen och kom till kyrkan, prata med systrarna och se det vackra hantverket! Läs mer på https://obitel-minsk.ru/en/

Precis dagarna innan jul blev det klart vem som blir församlingsherde i Härlanda församling. Vi välkomnar 1/4 Erik Gyll till tjänsten!

Församlingsherde till Härlanda

Precis dagarna innan jul blev det klart vem som blir församlingsherde i Härlanda församling. Vi välkomnar 1/4 Erik Gyll till tjänsten!

Bilder från resan 31 maj

Vårens utflykt till Rackstadmuseet och Klässbol blev en härlig dag! Avfärd i regn men sedan sken sola precis som det ska vara!