Härlanda församling Besöks- och postadress: Härlandavägen 23, 41672 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Härlanda församling

En kyrka med starkt musikliv och verksamheter för alla åldrar

Meditativ orgelmusik med organist Ulf Lindström. Välkomna!
17.00 Fika och presentation av orgeln och programmet
18.00 Konsert
Härlanda kyrka 18/2
I samarbete med Sensus.

Orgelkonsert

Meditativ orgelmusik med organist Ulf Lindström. Välkomna! 17.00 Fika och presentation av orgeln och programmet 18.00 Konsert Härlanda kyrka 18/2 I samarbete med Sensus.

Det är sportlov och därför har öppna förskolan stängt både onsdag och fredag. Varmt välkomna tillbaka vecka 8!

Öppna förskolan har sportlov

Årets första kyrkvandring blir till Utby kyrka!
15/2 kl 13:00
Anmälan senast 12 februari.
Information och anmälan:
Vibeke Carlander
Vibeke.carlander@comhem.se

Kyrkvandringar

Årets första kyrkvandring blir till Utby kyrka! 15/2 kl 13:00 Samling på Härlanda spårvagnshållplats kl. 12:00 för att åka dit gemensamt, annars träffas vi i Utby kyrka kl 13:00. Anmälan senast 12 februari. Information och anmälan: Vibeke Carlander 0709-905 140 Vibeke.carlander@comhem.se

Precis dagarna innan jul blev det klart vem som blir församlingsherde i Härlanda församling. Vi välkomnar 1/4 Erik Gyll till tjänsten!

Församlingsherde till Härlanda

Örgryte pastorat söker Diakon till
Sjukhuskyrkan vid Östra Sjukhuset (100%)

Sjukhusdiakon sökes!

Örgryte pastorat söker Diakon till Sjukhuskyrkan vid Östra Sjukhuset (100%)

Grupperna är fullbokade i vår.

Babyrytmik vt 2018

Grupperna är fullbokade i vår.

Matias Juopperi är ny vikarierande diakon i Härlanda församling. Du träffar honom på olika ställen i den diakonala verksamheten. Vill du veta mer så

Matias är ny vik diakon

Visst är det fantastiskt vad vi kan göra tillsammans!

Världens Barngala 7/10: Resultatet 58 560 kr

Visst är det fantastiskt vad vi kan göra tillsammans!

Bilder från resan 31 maj

Vårens utflykt till Rackstadmuseet och Klässbol blev en härlig dag! Avfärd i regn men sedan sken sola precis som det ska vara!