Ett påskris med färgglada fjädrar.
Foto: Shutterstock

Bodarne pastorat

Bodarne pastorat består av tre församlingar med visionen och målsättningen att vara en levande kyrka med ett rikt församlingsliv med utgångspunkt från Jesu ord: Följ mig!

Oblat med Jesus på korset som motiv.

Fastan

Att fasta är att avstå från något för att vinna något annat. Fastan ger oss tid för eftertanke och bön, och tid att växa i tron.

Närbild på en utslagen påsklilja.

Påskbasar i Casselgården 23/3!

Boka redan nu in vår Påskbasar med loppis och div. försäljning, fika och lotterier.

En kvinna tänder ett stort ljus i en ljusbärare, med hjälp av ett mindre ljus.

Sinnesro våren 2024

Välkommen till våra Sinnesrogudstjänsterunder under våren 2024!

Ett par händer spelar på en kyrkorgel.

Lunchmusik i Ramundeboda och Skagershult!

Välkommen för en stund med härlig orgelmusik!

Närbild på en stenduva på en gravsten.

Vi söker gravrättsinnehavare

Bodarne pastorat söker gravrättsinnehavare till gravplatser på kyrkogårdarna i Hasselfors, Laxå, Borasjön och Finnerödja-Tived!

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

swisha kollekt

Swisha din kollekt och slipp leta kontanter när det är dags för gudstjänst.

Vårt nr är: 123-281 09 43

I meddelanderutan kan du skriva ”Kollekt”, datum och vilken kyrka du är i. Vi har gett Ramundeboda kyrka nr 01, Skagershults kyrka nr. 02, Finnerödja kyrka nr. 03 och Tiveds kyrka nr.04.

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft i hela EU och ersatte den tidigare svenska Personuppgiftslagen (PuL). Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra!