Foto: k Smedenfors

Voxtorps pastorat

Då kom Jesus och stod mitt ibland dem och sade till dem; "Frid åt er alla" Joh 20:19

Närbild på en vattenkanna som vattnar några gula blommor.

Gudstjänstkalender

Himmelske trädgårdsmästare. I din vård ger jag mitt hjärta. Gör du med det som du finner bäst, men jag tror att det behöver vattnas. Det känns torrt och hårt. I dess djup är ett underbart frö som längtar att växa upp och blomma som en sol. Käre Mästare, världen är full av hjärtan som vill att deras innersta längtan ska slå ut som lysande rosor. Ta hand om oss alla så att din trädgård blir underbart vacker. Dröj inte. Läs mer...

Café Oasen är öppet hela sommaren!

En samlingsplats för goda samtal över en kopp kaffe. Ansgarsgården,Torsdagar kl. 10.00-12.00 Välkomna!

En man står med en insamlingsbössa som någon lägger en gåva i.

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Vi lever alla under samma himmel. Vi har alla samma rättigheter. Var med i kampen för varje människas rätt till ett värdigt liv.

Närbild på en kaffekopp som hålls mellan två händer, och två samtalande människor i bakgrunden.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Robin hade som vanlig slagit sig ner i soffan hos den gamla kvinnan. Astrid hette hon. De hade kommit nära varandra sedan den dag hon första gången bjöd in honom på kaffe. Läs Tankar inför helgen med prästen Charlotte Frycklund.

Vigsel

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka. Och så får ni tips om annat att tänka på.

Mamma håller bebis under ett dop.

Dop

Dopet är en glädje och fest som bekräftar att vi alla ingår i ett större sammanhang och gemenskap – en församling och en världsvid kyrka som Gud har omsorg om.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem