Foto: Mats Renman

Vindelns församling

Välkommen till Vindelns församling

Sång i parken onsdag 17 augusti kl 14.00

Allsång och andakt i Kommunalhusparken i Vindeln med Maja Svedmark, Elin Granström och Lennart Ljungkvist. Ta gärna med eget fika och något att sitta på. Varmt välkommen!

”Nådens gåvor” är temat söndag 21 augusti

Söndag 21 augusti bjuder på tre gudstjänster. Kl 11.00 firas mässa i Vindelns kyrka kl 11.00, kl 14.00 firas gudstjänst i Vindelånäset och söndagen avslutas kl 18.00 med gudstjänst i Skivsjö kapell. Präst den här söndagen är Maja Svedmark. Välkomna.

Söndag 28 augusti kl 14.00 med temat ”Tro och liv”

Välkommen till gudstjänst på Åmbacken kl 14.00 och mässa i Tvärålunds bönhus kl 18.00. Söndagens tema är "Tro och liv" och präst är Veronica Eriksson.

"Friheten i Kristus" söndag 4 september

Temat "Friheten i Kristus" är den här söndagens tema. Kl 11.00 firas gudstjänst Vindelns kyrka. Präst är Veronica Eriksson. Välkomna!

Söndag 11 september med temat ”medmänniskan”

Välkomna söndag 11 september till mässa. Den här söndagen firas mässa kl 18.00 i Granö kyrka. Präst är Anders Rodén.

Gudstjänster med temat "Enheten i Kristus" söndag 18 september

Söndag 18 september kl 11.00 firas gudstjänst i Vindelns kyrka samt kl 18.00 i Skivsjö kapell. Präst den här söndagen är Maja Svedmark. Välkomna.

Mat, mingel och mässa 22 september i Vindelns församlingsgård

Välkommen till mat, mingel och mässa 22 september kl 17.00 i Vindelns församlingsgård. Maja Svedmark och Lennart Ljungkvist medverkar. Läs mer här:

Söndag 25 september med temat "ett är nödvändigt"

Genom Kristus kan människan återvända till Gud och återfå livet som Gud avsett att det ska vara. " Ett är nödvändigt": det liv som Gud skapat människan för att leva. Söndag 25 september kl 14.00 firas gudstjänst på Åmbacken samt kl 18.00 i Tvärålunds bönhus. Präst den här söndagen är Veronica Eriksson. Välkomna.

Mässa och gudstjänst med temat "Änglarna" söndag 2 oktober

Änglar fascinerar. Finns de? Vad är de för fenomen? Ordet ängel kommer från det grekiska ordet för budbärare och då kanske många av oss kan vara änglar. Men när vi talar om änglar menar vi oftast de väsen Gud omger sig med. Vad änglar än är kan man konstatera att de alltid har Gud i fokus. De visar på Guds närvaro, Guds omsorg och Guds kraft.

Konsert med Vindeln gospel lördag 8 oktober kl 18.00 i Vindelns kyrka

Välkomna lördag 8 oktober kl 18.00 till Vindelns kyrka och konsert med Vindeln gospel under ledning av Lennart Ljungkvist. Solister och musiker medverkar.

Söndag 9 oktober med temat "lovsång"

Välkommen till söndagens gudstjänst med temat "lovsång". Kl 11.00 firas gudstjänst i Granö kyrka med Veronica Eriksson.

Kyrkguiden

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Ladda ner appen Kyrkan

En interaktiv kyrka. spela på orgeln, häll vatten i dopfunten eller måla ett kyrkfönster. Appen är gratis och innehåller ingen reklam. Passar barn i förskoleåldern.

Vindelns församling på Facebook

Välkommen att besöka, gilla, kommentera och bjuda in andra på Vindelns församlings Facebooksida: www.facebook.com/vindelnsforsamling. Liten och stor i Vindeln, Granö och Tvärålund har också egna Facebooksidor.

Två illustrerade händer som möts för bön, med en blå himmel i bakgrunden..

Be en bön för klimatet

På bönewebben kan du be en bön eller tända ett ljus för klimatet, för vår jord och allt liv, och för kommande generationer och deras möjligheter på jorden.

Play: Tidigare publicerade andakter

Kanske missade du en andakt eller vill se andakten igen. Här hittar du tidigare publicerade andakter.

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Vindelns församling och GDPR.