Ljuset från ett färggrant kyrkfönster reflekteras mot stengolvet i en kyrka.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Dop-konfirmation-vigsel-begravning

Hos oss i Vindelns församling är ni välkommen om ni vill döpa ert barn, konfirmera er, ingå äktenskap eller ha begravning av anhörig.

Dop

Genom dopet välkomnas barnet in som medlem i Svenska kyrkan och Vindelns församling.

Konfirmation 2022

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig. Här kan du anmäla dig till konfirmationsläsningen.

Vigsel

Att gifta sig är ett sätt att visa att man säger ja till varandra, ett liv tillsammans och en av livets viktigaste och gladaste händelser. Välkommen att boka vigsel i Vindelns församling.

Begravning

Inför en begravning tar du kontakt med den församling som den avlidne tillhör för att boka tid och plats för begravning.

Gällande Corona: Det finns i dagsläget frågor och oro kring hur gudstjänster och kyrkliga handlingar som dop, vigslar och begravningar hanteras och ska hanteras. Här kan du läsa mer om detta >>>