Kyrkguiden

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan som te.x.konserter och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Hitta till kyrkan när du ska på dop, leta en särskild kyrka eller håll koll på vad som är på gång i din kyrka. Du kan söka via kartan eller kyrkans namn. I appen hittar du också församlingarnas kalendrar, mer information om kyrkorna och kontaktuppgifter.

Ladda hem Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" eller "Kyrkguiden" i App Store eller Google Play store.