Other languages with Google Translate

Kontakt

Vännäs-Bjurholms pastorat Besöks- och postadress: Umevägen 211, 91135 Vännäsby Telefon: +46(935)20910 E-post till Vännäs-Bjurholms pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vännäs-Bjurholms pastorat

Välkommen till oss!

Filmkvällar i Kyrkstugan, Bjurholm. Film kan väcka tankar och skapa samtal och tanken är att vi delar dessa med varandra. Det kostar inget att vara med och naturligtvis blir det också fika. Terminens andra filmkväll visas prisbelönade Sameblod. Vill du veta mer? Kontakta Brittis på 072-531 30 10

Dela film - Dela liv. 13 nov kl.18:30 kyrkstugan, Bjurholm

Välkommen till Hörnan på stickcafé på tisdagar. Du är givetvis välkommen både med annat handarbete eller helt utan - kom och sitt en stund, prata och fika. Diakon Annelie håller en kort andakt på slutet.

Stickcafé på Hörnan, tisdagar kl.10-12

Välkommen på After Work fredag 16 nov. Middag, dessert, kaffe & annat gott. Vi stöper ljus inför jul, varje person får 10 stöpta ljus och möjlighet att vinna en ljuskrona. Begränsat antal platser. Kostnad 490 kr/person. Anmälning gör till Kristina Eriksson, 073-807 98 23. Arrangör: Bjurholms EFS, Sensus & Balfors gård.

After Work med ljusstöpning. 16/11 kl. 18.00 Bjurholm

Varje vecka tisdagar och torsdagar t.o.m 6 december serveras soppa, smörgås, kaffe & kaka för 30 kr. Tisdagar i församlingsgården, Vännäsby och torsdagar i Johanneskyrkan, Vännäs. Välkommen!

Kom och ät soppa! kl. 11-13

Från och med 15 oktober kan du få en spansk frukost på Hörnan för 50 kr. ¡Bienvenidos!

Nyhet på Hörnan! Spansk frukost!

Anmäl dig till konfirmationen här!

KONFIRMATION 2018

Livet är fullt av funderingar och frågor. Varför händer vissa saker, andra inte? Vem är jag? Vem är Gud? Som konfirmand får du får du tillfälle att fundera och prata om allt mellan himmel och jord med våra duktiga ledare och pedagoger. Anmäl dig till konfirmationen här!

Här kan du hitta månadsblad för Vännäs församling och läsa de digitalt, eller ladda ner appen Kyrkguiden och ha hela kalendariumet i din telefon. Missa inte heller att både Bjurholm och Vännäs församling finns på facebook!

Månadsblad

Svenska kyrkan samlar varje år in pengar genom kollekter. Pengar som skänks av församlingsbor och gudstjänstbesökare  som används för att stötta och hjälpa våra medmänniskor både nära och långt borta. Här kan du läsa mer om kollektändamålen.

Kollekter

Svenska kyrkan samlar varje år in pengar genom kollekter. Pengar som skänks av församlingsbor och gudstjänstbesökare som används för att stötta och hjälpa våra medmänniskor både nära och långt borta. Här kan du läsa mer om kollektändamålen.

Varje torsdag kl. 13.00 firas gudstjänst på Frivilligcenter.

Gudstjänst på Frivilligcenter

Varje torsdag kl. 13.00 firas gudstjänst på Frivilligcenter.

Östra järnvägsgatan 8.

Café Hörnan öppet vardagar kl.10-16

Östra järnvägsgatan 8.

Gravrättsinnehavare sökes!

Vännäs-Bjurholms pastorat söker gravrättsinnehavare till gravplatser på Vännäs, Vännäsby, Bjurholm och Bredträsk kyrkogårdar.

Vi är huvudman för begravningsverksamheten och därmed skyldiga att föra gravbok där det anges namn, personnummer och adress på den som gravplatsen upplåtits eller överlåtits till. Före den 1 april 1991 fanns ingen skyldighet för gravrättsinnehavaren att anmäla sitt gravrättsinnehav till oss som är huvudman. Det innebär att det finns gravar på våra kyrkogårdar som inte har någon gravrättsinnehavare antecknad.

De gravar där vi saknar innehavare är försedda med en skylt med uppmaning att kontakta kyrkogårdsexpeditionen, telefon 0935-206 95.

Får vi inte kontakt med anhöriga inom 2 år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss. Det kan medföra att gravanordningen tas bort och att gravplatsen upplåts till ny innehavare.

Här kan du se vilka gravar vi söker innehavare till i Vännäs.