Vännäs-Bjurholms pastorat

Kontakt

Vännäs-Bjurholms pastorat Besöksadress: Umevägen 211, 91135 Vännäsby Telefon: +46(935)20910 E-post till Vännäs-Bjurholms pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vännäs-Bjurholms pastorat

Välkommen till oss!

Där min bön tappar styrfart, där min kärlek svalnar, där består Guds kärlek med oförminskad kraft.

Söndag 31 juli: 10:e söndagen efter trefaldighet "Nådens gåvor"

Här hittar du information om konserter och andra musikhändelser hos oss i sommar. Välkommen!

Sommarens musikevenemang

Onsdag 29 juni öppnar café Signe och sommarutställningen "Genom tid och kyrkorum..." i församlingsgården Vännäsby. Välkommen in!

Nu är det igång!

Åke är en av våra medarbetare som arbetar som säsongsanställd kyrkogårdsvaktmästare. Här kommer några glimtar från hans vardag på sin arbetsplats.

Här har ni Åke!

Här kan du läsa om kommande händelser
i pastoratets kalender.

Här kan du läsa om kommande händelser i pastoratets kalender.

Våra kyrkogårdar är inte bara platser där vi lämnar dem som har avlidit. De är också platser för eftertanke och rekreation.

Kyrkogårdar

För den som vill finns nu möjligheten att använda swish för att ge kollekt, betala för kyrkfika och andra tillfällen där vi tidigare endast tagit emot kontanter. Vi är naturligtvis lika tacksamma oavsett vilket sätt du väljer att använda.

Du vet väl om att du kan använda swish?