Vännäs-Bjurholms pastorat

Kontakt

Vännäs-Bjurholms pastorat Besöksadress: Umevägen 211, 91135 Vännäsby Telefon: +46(935)20910 E-post till Vännäs-Bjurholms pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vännäs-Bjurholms pastorat

Välkommen till oss!

"Tänk inte bara på ert eget bästa utan också på andras. Låt det sinnelag råda hos er som också fanns hos Kristus Jesus."

Söndag 28 augusti: 14:e söndagen efter trefaldighet "Enheten i Kristus"

På lördag 20/8 kl 11 är det dags för konfirmation för gruppen "Läger estet" i kyrkan i Vännäsby. Maggan Rehnberg och ungdomarna ansvarar för gudstjänsten. Välkommen!

Konfirmation med familjemässa

/Maggan

Prova-på-kvällar inför konfirmation

Välkommen till Församlingsgården i Vännäsby 1/9 kl 18 eller till Kyrkstugan i Bjurholm den 14/9 kl 18 på prova-på-kvällar inför konfirmation. Här får du möjlighet att känna på och ställa frågor om konfirmationen. Vi kommer också att presentera de olika alternativ som finns för konfirmationsläsning och bjuda på nåt enkelt att stoppa i sig. /Maggan

Jomenvisst är det så! Per-Ivan Palm är tillbaka som komminister hos oss. Vi kommer att välkomna honom i högmässan i Vännäsby den 4 september. Efter gudstjänsten blir det fika i församlingsgården. Välkommen!

Nu har vi fått en nygammal medarbetare i pastoratet...

För den som vill finns nu möjligheten att använda swish för att ge kollekt, betala för kyrkfika och andra tillfällen där vi tidigare endast tagit emot kontanter. Vi är naturligtvis lika tacksamma oavsett vilket sätt du väljer att använda.

Du vet väl om att du kan använda swish?