Other languages with Google Translate

Kontakt

Vännäs-Bjurholms pastorat Besöks- och postadress: Umevägen 211, 91135 Vännäsby Telefon: +46(935)20910 E-post till Vännäs-Bjurholms pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vännäs-Bjurholms pastorat

Välkommen till oss!

Varje vecka tisdagar och torsdagar t.o.m 6 december serveras soppa, smörgås, kaffe & kaka för 30 kr. Tisdagar i församlingsgården, Vännäsby och torsdagar i Johanneskyrkan, Vännäs. Välkommen!

Kom och ät soppa! kl. 11-13

Välkommen till en ny termin med Bjurholms kyrkokör. Plats: Bjurholms kyrka. De första tre tillfällena är "prova-på", kom, lyssna och känn efter om det är något för dig!

Bjurholms kyrkokör onsdagar kl. 18:30, start 5 sept

Välkommen till vårterminen för Kom och Sjungkören, Bjurholms kyrka. De första tre gångerna är det prova-på, kom och lyssna, känn efter om det är nåt för dig.

Kom & Sjungkören onsdagar kl. 14:30, start 5 sept

Barnkören i Bjurholms kyrka. För barn i åldrarna 6-8 år. Sammanlagt 8 ggr under höstterminen. Anmälning krävs, till Karin 070 - 556 82 18  eller Brittis 072-531 30 10.

Bjurholms barnkör torsdagar kl.13:45, start 4 okt

Barnkören i Bjurholms kyrka. För barn i åldrarna 6-8 år. Sammanlagt 8 ggr under höstterminen. Anmälning krävs, till Karin 070 - 556 82 18 eller Brittis 072-531 30 10.

Välkommen på prova-på tillfällen 18/9 och 25/9 i Johanneskyrkan. Johanneskören är en vuxenkör som medverkar i församlingens gudstjänster, konserter och körprojekt av olika slag.

Körstart Johanneskören, tisdag 18/9 kl. 19.00-21.00

och medverkar vid gudstjänster och konserter.

Körstart: Happy Singers i Johanneskyrkan 19/9 kl. 18.30-20.00

Välkommen till Happy Singers! Kören övar onsdagar, 19/9 och 26/9 har du chans att prova-på. Kören är för vuxna och ungdomar från 13 år och uppåt. Vi sjunger bl a gospel, soul, pop och latin. och medverkar vid gudstjänster och konserter.

Övar tisdagar kl. 19:00-20:30 i kyrkan. Välkommen att prova på 18/9 och 25/9!

Vännäsby kyrkokör, körstart 18/9

Övar tisdagar kl. 19:00-20:30 i kyrkan. Välkommen att prova på 18/9 och 25/9!

Från 5 år. Onsdagar 17:30-18:15. Startar 19 september.

Miniton i församlingsgården, Vännäsby

Från 5 år. Onsdagar 17:30-18:15. Startar 19 september. Vid frågor kontakta Bodil 072-531 05 30 eller bodil.o.johansson@svenskakyrkan.se

Anmäl dig till konfirmationen här!

KONFIRMATION 2018

Livet är fullt av funderingar och frågor. Varför händer vissa saker, andra inte? Vem är jag? Vem är Gud? Som konfirmand får du får du tillfälle att fundera och prata om allt mellan himmel och jord med våra duktiga ledare och pedagoger. Anmäl dig till konfirmationen här!

Här kan du hitta månadsblad för Vännäs församling och läsa de digitalt, eller ladda ner appen Kyrkguiden och ha hela kalendariumet i din telefon. Missa inte heller att både Bjurholm och Vännäs församling finns på facebook!

Månadsblad

Svenska kyrkan samlar varje år in pengar genom kollekter. Pengar som skänks av församlingsbor och gudstjänstbesökare  som används för att stötta och hjälpa våra medmänniskor både nära och långt borta. Här kan du läsa mer om kollektändamålen.

Kollekter

Svenska kyrkan samlar varje år in pengar genom kollekter. Pengar som skänks av församlingsbor och gudstjänstbesökare som används för att stötta och hjälpa våra medmänniskor både nära och långt borta. Här kan du läsa mer om kollektändamålen.

Varje torsdag kl. 13.00 firas gudstjänst på Frivilligcenter.

Gudstjänst på Frivilligcenter

Varje torsdag kl. 13.00 firas gudstjänst på Frivilligcenter.

Östra järnvägsgatan 8.

Café Hörnan öppet vardagar kl.10-16

Östra järnvägsgatan 8.

Gravrättsinnehavare sökes!

Vännäs-Bjurholms pastorat söker gravrättsinnehavare till gravplatser på Vännäs, Vännäsby, Bjurholm och Bredträsk kyrkogårdar.

Vi är huvudman för begravningsverksamheten och därmed skyldiga att föra gravbok där det anges namn, personnummer och adress på den som gravplatsen upplåtits eller överlåtits till. Före den 1 april 1991 fanns ingen skyldighet för gravrättsinnehavaren att anmäla sitt gravrättsinnehav till oss som är huvudman. Det innebär att det finns gravar på våra kyrkogårdar som inte har någon gravrättsinnehavare antecknad.

De gravar där vi saknar innehavare är försedda med en skylt med uppmaning att kontakta kyrkogårdsexpeditionen, telefon 0935-206 95.

Får vi inte kontakt med anhöriga inom 2 år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss. Det kan medföra att gravanordningen tas bort och att gravplatsen upplåts till ny innehavare.

Här kan du se vilka gravar vi söker innehavare till i Vännäs.