Foto: Gustaf Hellsing /IKON

Musik och körer i Vännäs

På grund av den rådande pandemin har vi gjort vissa anpassningar i musik och körverksamheten.

Under hösten 2020 gäller:
Inga vanliga körövningar för våra körer. Inga nyintag av körmedlemmar görs heller utan vi hänvisar till våren 2021 då vi hoppas att det är möjligt att körerna ska kunna träffas och öva som vanligt.

De körsångare som tidigare har varit aktiv i någon av våra körer har fått förfrågan om covid-19 anpassad övning - det är den verksamhet som bedrivs under hösten 2020.

Miniton - Vännäsby

Miniton är en barnkör för barn från 5 år till och med åk 2. Vi varvar sången med musiklekar. Miniton medverkar i familjegudstjänster.

Tid: Onsdagar kl 17.30-18.15
Plats: Vännäs kyrka, Vännäsby

Mellanton - Vännäsby

Mellanton är en barnkör från åk 3 och uppåt. Vi träffas i församlingsgården där vi börjar med ett drop-in-fika och sedan sjunger vi. Mellanton medverkar i familjegudstjänster och skolgudstjänster och har framfört flera musikaler. Ibland åker vi på barnkördag i stiftet.

Terminsstart: i oktober! Håll utkik!

Tid: Information kommer...
Plats:

Happy Singers - Vännäs

Kören är till för ungdomar och vuxna från 13 år och uppåt. Körens inriktning är afroamerikansk musik, t ex gospel, soul, pop, latin mm. Vi medverkar i församlingens gudstjänster och gospelkonserter samt deltar i gospeldagar tillsammans med många andra sångare.

Tid: Onsdagar kl 18.30-20.00
Plats: Johanneskyrkans körrum
Ledare: Britt-Mari Hörnqvist

Johanneskören - Vännäs

Johanneskören är en vuxenkör som medverkar i församlingens gudstjänster (främst i Johanneskyrkan), konserter och körprojekt av olika slag.

Tid: Tisdagar kl 19-21
Plats: Johanneskyrkans körrum
Ledare: Britt-Mari Hörnqvist

Vännäsby kyrkokör

Kyrkokören är en vuxenkör som medverkar i gudstjänster i Vännäsby kyrka och i byarnas bönhus. Vartannat år åker vi på körresa.

Tid: Tisdagar kl 19.00-20.30
Plats: Församlingsgården i Vännäsby

Körintroduktion - Vännäs

För dig som vill börja sjunga i kör och känner behov av med kunskap om grunderna i notläsning och röstvård. 2-3 tillfällen.

Kontaktperson: Britt-Mari Hörnqvist

Välkommen till den kör/grupp som passar dig!

Kontakta oss om du har frågor som gäller musik och körer!

Kontakta Vännäs församling

Öppettider för besök på expeditionen:

Under pågående smittspridning av covid-19 har vi stängt expeditionen för obokade besök. Välkommen att ringa till oss för att boka tid för besök.

Öppettider för telefon:

Mån, tis, tor och fre kl. 9.00-12.00

Besöksdress:
Umevägen 211
911 35 VÄNNÄSBY

Kontakta Bjurholms församling

Öppettider för besök på expeditionen

Öppettider för telefon:

Mån, tis, tor och fre kl. 9.00-12.00