Other languages with Google Translate

Café Hjärtegott

Café Hjärtegott är ett samverkansprojekt mellan olika föreningar i Vännäs kommun. Syftet är att skapa en mötesplats för alla åldrar i Vännäsby. Här erbjuds skydd för väder och vind, en varm kopp och hembakt fikabröd. För våra yngre besökare finns en mys–och lekhörna samt barnmatsburkar till försäljning. Vi hoppas det ger inspiration till goda samtal och kanske möter du en ny vän. Välkommen in i gemenskapen!

Café Hjärtegott på Byastugan i Vännäsby är öppet på onsdagar mellan kl. 12.00-15.00. Varje vecka är en förening ansvarig för caféet men en präst och/eller diakon finns alltid på plats. Se nedan vilken förening som ansvarar för träffarna.

Välkommen in!

Vill er förening vara med?

Café Hjärtegott

Kontakta oss!