Skellefteå landsförsamling är en församling med gamla anor, men även en levande församling med kyrkor, bönhus och ett levande gudstjänstliv.

Orgelkonsert

Gustav Jannert-Telcian, som har studerat vid musikhögskolan i Göteborg och bland annat har en diplomutbildning i orgel, spelar främst orgel- och kammarkonserter i Sverige och Rumänien. Han bjuder på musik av bland annat Johannes Brahms, W.A. Mozart och Otto Olsson under sin konsert i Landskyrkan.

I det sångpedagogiska konceptet Anti-Aging för rösten, är syftet att utveckla sin röst genom hela livet.

Anti-Aging för rösten

Härliga sportlovstider!

Sportlov i Skellefteå landsförsamling

Härliga sportlovstider! Som vanligt har Församlingsgården Sportlovsöppet / värmestuga ett par dagar under sportlovsveckan.

Aktuellt från Skellefteå pastorat