Skellefteå landsförsamling är en församling med gamla anor, men även en levande församling med kyrkor, bönhus och ett levande gudstjänstliv.

Bokning:  0910-70 84 04. (Nås säkrast måndag-fredag 8.30-11.30 och 13.00-15.00.) Församlingsexpeditionen,0910-787902,  måndag-fredag 10.00-12.00.
Klicka på bilden, så hittar du alla kontaktuppgifter du behöver

Kontakt

Bokning: 0910-70 84 04. (Nås säkrast måndag-fredag 8.30-11.30 och 13.00-15.00.) Församlingsexpeditionen,0910-787902, måndag-fredag 10.00-12.00. Klicka på bilden, så hittar du alla kontaktuppgifter du behöver

Vi firar gudstjänst varje söndag, men det finns ännu mer att vara med om och uppleva under veckan. Vad vill du göra idag?

Vad händer i veckan?

Mångkulturellt Forum i Skellefteå kan inte sitta still och tiga längre.
Motdraget blir en föreläsningsserie i fyra delar – Skellefteå för alla.

Hotet mot demokratin

Mångkulturellt Forum i Skellefteå kan inte sitta still och tiga längre. – Vi måste agera för att möta de krafter som hotar demokratin, säger kassören Iosif Karambotis. Motdraget blir en föreläsningsserie i fyra delar – Skellefteå för alla.

Under 2017 funderar vi lite extra på hur dåtid, nutid och framtid hänger ihop. Hur påverkar vår historia oss? Hur kan vi påverka vår framtid? Reformationsåret bjuder på många tillfällen att diskutera tillsammans - öppet och ärligt.

Det händer under året

Aktuellt från Skellefteå pastorat